- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Většina minipivovarů jeden na bázi prášku, nikoliv tradiční výroby. Samozřejmě je to dnes velmi módní záležitost míti svůj pivovar. Většina tradičních pivovarů, které zhasly ve 20.století, už se neprobudí. Naopak ted přichází zcela nová vlna.
Když člověk jde na nějaké ty festivaly minipivovarů, tak je vysloveně nadšen různorodostí. Na druhou stranu, některá piva jsou vysloveně blaf. Ale lidi to kupují a to je podstatné. Já osobně bych uvítal návrat některých zaniklých s tradicí a hlavně co nejvíce pivovarů s tradiční výrobou.
Na jaké bázi prášku? Většina minipivovarů vaří právě klasicky.
Kompletní zařízení minipivovaru 4 až 7 milionů - jaká je návratnost?
Není už těch minipivovarů moc?
Moc vam to preju kluci baculati a jeste zrychtujte tu knajpu at je to kde pit.
pivo
Restaurační pivovary,to je budoucnost.U Kunclů v Hodoníně,Ječmínek v Prostějově,Svatováclavské v Olomouci a tamtéž Moritz,Parník v Přerově,Pegas v Brně atd.Piva jedinečná chuťově a i když je třeba dražší,tak je to lepší jak europivní srač..!
Kvalitní suroviny a poctivé vaření jsou předpokladem kvality. Třeba Svijany byly kdysi také dobré pivo, což dnes už neplatí.
každý nový pivovárek se hned rozkřikne po pivních webech, proto se není co divit zvýšenému zájmu - spousta lidí to ví dávno před zahájením výroby :-)
Ředice - 1. nomen omen, zvlášť pro pivo 2. v životě neslyšel. Kolik stojí takový PR. článek prosím? Třeba ho Andrej taky koupí
Běhání je dost i s u minipivovaru, na každý se s tím chce drbat, ale pokud se vaří na prodej, není jiná cesta
Tak tedy Dej bůh štěstí, pánové!