- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A kolik lidí zpovídali? kde dělali průzkum? jaké měli otázky.......? Totální blábol, ze kterého vychází jenom reklama na nějaký Restu.cz. Pětikilo na osobu je kromě Praheee ještě pořád hodně luxusní cena. Za to se výborně najím i ve Vídni.
Nepsali náhodou o víkendu, že si lidi vaří čím dál víc doma? Že si restaurace stěžují na to, že jim o 20% klesl obrat? A dneska píší, že ,,Mezi 11 hodinou a polednem mají restaurace rušno,,? A musí se místa objednávat?
Nezavání to lobismem?
Když bych měl průměrný plat cca 26tis hrubého, což je cca 20tis? čistého. Mohl bych si dovolit stravovat se za 500Kč denně? 500x cca 20prac dní je 10tis. Takže polovinu pracovní doby bych dělal jenom na oběd???
A dopravu do tý práce bych platil jak? A dál nájem, služby, děti ???
Ale hlavně.... Z toho si i ušetřete na důchod.....
Nikdo netvrdí, že je to za oběd.,
A zase nějaký antiPR blábol. Všechno, kde je zmínka o nějaké firmě vážně není PR Si založ vlastní server a uvidíme, jestli tam žádné neoznačené PR nebude
Já se snažím zarezervovat restauraci min. 10 dní předem a pokud tam už jdu, chci si to užít a nechám tam více než 500 Kč. Mám rád restaurace zaměřené na konkrétní kuchyň (Italská, Řecká, Mexická, atd.) a chci si dopřát vše co k tomu patří - předkrm, víno, hlavní chod, desert...a hned je to víc než 1 000 Kč...
Hlavně denně kolem oběda....
Něco jiného jít jednou v měsíci o sobotě
Moje zkušenost je taková, že Pražané upřednosňují při obědě ve všední den reastaurace nabízející menu s typickou cenou za hlavní jídlo stále ještě do 100 Kč(polévka, případný salát a samozřejmě pití navíc).