Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Za polévku platíte podle teploty. V mrazech restaurace v USA platí vám

Čím je větší zima, tím méně zaplatíte za polévku. A pokud jsou opravdu tuhé mrazy, zaplatí restaurace vám. Tímto jednoduchým trikem lákají zákazníky tři americké restaurace Mather's LifeWays.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J61i56ř28í 23D63v93o60ř60á61k 3341171715777

a na reklame usetri 9999999 dolaru

0/0
30.1.2014 22:11

P85a40v77e49l 42Ž56e21r87n91í91č38e83k 9592192306392

Docela se mi libí ten terminus technicus "evropská nula" :-) Dokonce to odpovídá i Australské nule...

+2/0
30.1.2014 16:25

J39a66n 77S78a69l36o15m37o35n 4139120561265

No jo, novinářský stupnice holt mají jiné jednotky než SI ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P20e93t74r 87Ž47á12k 1567663748893

Zaplatí $0.32, což je 32 centů. Nikoli 0.32 centů.

+10/0
30.1.2014 11:58

M78a59r72t63i36n 83B78a44l50á39ž 3310940505922

Asi všetci si pamätáme na legendárny problém so $0.02... smutné, že ešte aj potom je niekto schopný napísať takú hovadinu.

+1/0
30.1.2014 14:00

M98a25r14e71k 21V17y52m18a41z74a80l 5448196712710

[>-] Jak jste to myslel? Jaký legendární problém?

+2/0
30.1.2014 14:18

M28a82r72t90i87n 30B89a76l42á72ž 3980290325222

http://verizonmath.blogspot.com/2006/12/verizon-doesnt-know-dollars-from-cents.html

0/0
31.1.2014 14:35

M75a80r71e79k 46V53y12m40a61z13a78l 5508356502410

Aha...

0/0
3.2.2014 15:29
Foto

M88i54r48o69s72l78a20v 48S31t58e14i77n34e37r 6398474173335

V zimě ovšem v Čechách bývá polévka hustší- hrachová, kulajda, bramboračka nebo čočková. Na obrázku z USA vidíme vodovou polévku z prášku s jakýmisi nudlemi. Pomalu se to šíří i do Evropy, kde mají více, než jednu polévku v nabídce, bývají ty alternativní zpravidla z plechovky nebo sáčku. Zkusil jsem už několik různých nabídek drštkové ve skle nebo ve střívku- ani jedna nestála za to. Z gulášové polévky v plechovce se mi dělá zle.

+7/0
30.1.2014 11:05

M84i28c98h10a72l 38N34e27z25v51a21l 9873194794

Na obrazku to opravdu vypada jako Campbells z plechovky. Ale v hrnci ve videu to vypada celkem huste. Asi nalili malo vody :-)

0/0
30.1.2014 11:24

P63e35t10r 83S53i79m62e49k 6961693329584

home made fresh soup za 3GBP, značkový hotel uprostřed Anglie > kuchaři otvírají pětilitrové konzervy plne koncentrátu, lejou do toho teplou vodu z kohoutku a prihřívají. Fresh juice - nůžkama se šmikne koncetrát, vyleje se do plastového kbelíku a zředí vodu z vodovodu. čerstvá míchaná vajíčka - ohřev směsi z plastového kanystru. apod.

+9/0
30.1.2014 11:57

J86a49n 34S16a33l73o40m42o12n 4649220891535

No, prostě neumí vařit, to je všechno ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P75e41t47r 60F93e95i19g70l 5948963690112

Moje manželka umí tak výborný domácí svačinový polívky, že si je nikde ani moc nedávám...to už opravdu musí být...

...

Celkově kvalita polívek jde v restauracích dolů...soutěž o nejnižší cenu oběda sráží kvalitu...:-P

0/0
30.1.2014 13:39

J38a63n 63S53a32l78o11m39o50n 4799460771905

A přitom je to blbost, protože ty přípravky bývají mnohdy dražší než čerstvé suroviny.

0/0
31.1.2014 9:55

J45a86n 24S77a47l61o70m87o92n 4989140301115

Ono dost záleží na výrobci. Míval jsem rád držkovky z místní masny (ve střívku), to dělal nějaký menší výrobce a byla moc dobrá (říkám byla, protože už jsem se k ní pár let nedostal), stejně tak, jako si kupuju v menší masně místní huspeninu, která je jak domácí :-).

0/0
31.1.2014 9:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.