- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nemám vůbec nic proti nízkotučné alternativě tradičního másla, ale zde již mnohokrát zaznělo, nechápu, jak je možné takový výrobek nadále nazývat máslem... Navíc předpokládám, že chuťově to bude něco mezi máslem a margarínem, což mě tedy vůbec neláká. Klientelu si ale takový výrobek zřejmě najde - už vidím ty reklamy "jak dosáhnout štíhlé linie s nízkotučným máslem"Pokud budete mít chvilku a vyplníte mi dotazník k diplomce zkoumající Vaše nákupy potravin a názor na největšího světového výrobce potravin, budu Vám moc vděčný
Tak asi takhle. Kvůli ceně jsem koupila před Vánoci 3/4 máslo a zhovadila vosí hnízda. Sice se uplácaly,ale nikomu ani mně nechutnaly. Už to nikdy nekoupím.
U mě vítězí Farmářské máslo z Mlékárny Hlinsko .
Za chvíli se bude prodávat i nízkotučnej bůček, ne? Byl by to podobný nesmysl.
Jo, když má někdo chuť na roztíratelnou umělou hmotu, tak ať si dá. Zkuste někde ponechat třeba u domu v keři některé to "zdraví prospěšné máslo" a za půl roku zkontrolujte. Zůstane nezměněné, a ani žádní živočichové se do něj nedají. A pak, že je člověk nejchytřejší tvor na planetě. Cha,cha, cha..........
Musíte mít hodného souseda s kravkou. A pak máte mléko, smetanu, sýr a máslo. No, co vám budu povídat. A taková kozička, ta také není k zahození...
Mno - když už kozička, pak rovnou pár!
Dvojka máslo.
Ještě pro ty chytrolíny - tak dvojka máslo za komunistů, to bylo máslo dlouhodobě skladované /chlazené - ne mražené/. Většinou takto bylo skladováno v lednicích 1 - 3 měsíce. Tímto způsobem skladování ztratilo část své vůně a tak bylo prodáváno jako méně kvalitní - spíše na pečení - to je ta dvojka
No a jinak do velké části výrobků dnes stále patří /podle receptur/ máslo a je skutečně stále více nahrazováno levnými umělotinami - to se samozřejmě promítá do kvality těchto výrobků
Vy jste si vybral jen tu půlku pravdy, která se vám hodila
Dvojka máslo bylo jednak máslo chlazené do max. 3 měsíců - a nebo máslo zamrazené až na 2 roky. Howgh.
Máslo je máslo ...a pořád je jako v podstatě veškeré poživatiny lacinější než za bolševika .... pokud ovšem někdo touží po margarinu či nějakém nizkotučném "máslu" no tak ať má možnost si ho koupit ...
Nizkotucne maslo, ktere chutna alespon plus minus jako maslo, neni ani nahodou levnejsi nez klasicke maslo. Stoji od 60kc nahoru. Vetsina tech hnusu, co se prodava za par korun pod nazvem nizkotucne maslo, nema s chuti masla vubec nic spolecneho.
Fňukají, ale opravdické máslo neustále zdražují. Ale stejně ho kupujeme raději, než ty náhražky.