Diskuze

Válka sýrů pokračuje: Patentový úřad musí znovu řešit známku Smetanito

Úřad průmyslového vlastnictví se musí znovu zabývat sporem o ochrannou známku Smetanito, pod kterou vyrábí sýry společnost Bel Sýry Česko. Nejvyšší správní soud vyhověl stížnosti konkurenční firmy TPK, která vyrábí Apetito.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak dlouho se hádají o tuto značku, až se směje někdo třetí. Obě varianty jsou hrůzné, mizerné kvality, co s původním meritem věci nemá vůbec nic společného. Nadnárodní kapitál podřadné úrovně nám ukázal, jak to nemá vypadat. Proto nekupuji ani jednu variantu tohoto kdysi velmi kvalitního sýru. Raději jiné značky.

0 0
možnosti

O co se přou? Ani jedno sýr není. ;-D

3 0
možnosti

Asi podám trestní oznámení na TPK, že se mě dělá de...., kerej neumí číst ;-(

Když se ten jejich "sýr" nedá papat, tak se musí nějak zviditelnit, není nad skrytou reklamu.

3 1
možnosti
Foto

Pribinu, Javor a ani Apetito nejím.:-(  Např. zde zmíněný Apetito obsahuje 6 éček a z toho jsou 3 v kategorii nebezpečnosti "3" a dvě éčka v kategorii "2". (Zdroj: http://www.chemievjidle.cz/taveny-syr/apetito-lahodne-smetanova ). Smetanito sice také není žádná výhra ale obsahuje některé neškodné éčka a také lepší poměr bílkovin, sacharidů a tuků.8-o .. a jak jste psal lépe chutná. ;-D

1 0
možnosti

Apetito z Želetavy bylo vždy daleko chutnější než z hodonína

6 0
možnosti

A polívku z pytle k tomu ;-D

1 0
možnosti

Český sýry jísti

tuhým brzy býti....;-D;-D;-D

3 1
možnosti

P10e20t13r 75J29a64r49o46š

11. 2. 2014 20:57

At radeji zacnou resit recepturu. Zrovna tyhle dve sracky se nedaji vubec jist. A to jsem mel Apetito tak rad. Rv

3 1
možnosti

Jestli se jim nelíbí Smetanito, tak bych to přejmenoval na Dvořákito nebo Janáčekito.

1 0
možnosti
Foto

J79i76ř41í 98E94r83b72e41n

12. 2. 2014 14:04

Možná i Svobodito nebo Štaidlito ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

R71a31d53i43m 89L82u76k95e44š

11. 2. 2014 19:48

Měl by k NSS jít i Japonský svaz lyžařský. Mají tam borce, který se zove Daiki Ito. Určitě nebezpečná konkurence pro sajrajt apetito :-P

8 0
možnosti

já bych do toho radši moc nezabředával, takový Josip Broz Tito by mohl na Balkáně ještě vyvolat vášně :-)

3 0
možnosti

Není důležité vyrábět kvalitněji, veledůležité se za každou cenu zviditelnit v médiích.

2 0
možnosti

Jen ať se zviditelňují jak chtějí, pokud bude podřadné složení plné éček a bramborovým  nebo kukuřičným skrobem coby odpadky prošpikován, tak ani jeden z těchto tavených sýrů vůbec nechci. Nejkvalitnější tavené sýry na českém trhu lze považovat sýry od Madety a to Madetka a Primátor. Primátor patří do kategorie tavených sýrů, ale je poctivý jako kdysi, tedy tužší konzistence. Mezi kvalitní tavené sýry lze považovat i tavený sýr Moravia z Litovle. A pak bohužel už nikdo. V bio kvalitě nic kvalitního není, protože sice použijí bio brambory nebo bio kukuřici, ale v poctivém taveném sýru nemají žádné takové škroby co dělat. A sice použijí bio mléko, ale promíchají to mnoha éčky, takže pozor na to! Původní poctivou recepturu Apetita nemají obě firmy, obě vyrábí cosi, co bych se styděl dát komukoli v rodině, natož návštěvě z ciziny.

0 0
možnosti