- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nazev Pomazankove maslo je velka lez. S maslem nema nic spolecneho, tak jake ohybani zad.
Jste si jist, ze s maslem to nema nic spolecneho ?
Socialistická potravina pro zoufalce, kdo může vůbec takový hnus jíst?
Za 1. nikdo vas nenuti to jist
za 2. vy si pomazanky nedelate ? ... ja znam spoustu, ktere bych rozhodne socialistickymi nenazyval ... ale to mozna bude ten pravy duvod vaseho prispevku ... nemate na ne !
Tak můžeme mít třeba Pomazánku MADETKU
Tak jak se bude jmenovat tohle vitelo je mi ale vážně fuk.
Já si koupím máslo a na různé náhražky z vysoka kašlu.
Mě to vůbec nevadí, stejně si ho v regálech najdu a koupím. Po aférách kupuji už jen Jihočeskou Madetu, nebo Choceňské....ty dovezené náhražky, nechám pro ty, co koukají jen na to, aby to bylo co nejlevnější. Já si koupím méně, ale kvalitnější.
Kvalitu drží hlavně to Choceňské, bohužel Madeta se značně zhoršila. Ale u těch příchutí. Tomu by se měla věnovat více než tomu, jestli se ona sama ohnula. Nemusela se ohýbat, kdyby přestala tento výrobek vyrábět. Jejich kysané smetany se škroby, to je tedy úpadek. Kdy začně vyrábět poctivě jako svůj Lipánek, který je kvalitní jen díky tomu, že chutná ohebnému řediteli Madety.
Smutne je, ze cely zakaz je zpusoben akorat diletantskym prekladem v Bruseli
Smutnější je ještě více, že zaspala česká diplomacie, která oproti rakouské neuměla nic včas vyjednat. Toto selhání je příčinou, proč EU nemohla jinak než nedovolit vyrábět výrobek uvádějící zákazníka v omyl. Rozčilovat by se proto pan ředitel a Madeta měla především na neschopnou diplomacii České republiky, kterou řídila pravicová vláda v inkriminovaném období, kdy se o tomto jednalo. Rozčilovat se nad EU je hloupost potrefených hus.
Lidé, jako je tenhle šéf, by klidně prodávali placku z masokostní moučky pod názvem kuřecí hamburger a jediným jejich argumentem by byla "tradice a srozumitelnost".
tohle EU vadí, ale masné výrobky bez masa nebo jahodový jogurt z jablek nikoli......
Ale to vadí také. Kde jste četla, že to nevadí?
Je to maslo? Neni. Tak o co jde? Stejne jako Tuzemak neni rum.
Souhlasím s Vámi, ale proč vodka, která by měla být buď z brambor nebo z obilí je možné vyrábět i z různých podivných surovin, které nejsou ani jedno z toho, co lze považovat za vodku? Proč si jih vymohl, že u tohoto alkoholu se může vyrábět z čehokoli, třeba z odpadu ze třtiny, ale u rumu žádné improvizace nedovoluje. Kromě toho v Rakousku či v Německu se stále prodává pod názvem domácí rum a je to v němčině a každý ví, že to není karibský ze třtiny.
Ale jinak máslo je máslo a cosi pomazánkové není máslem, to je jasné. Margarin se už také nemůže nazývat máslem, také měl takové ambice. Ještě vypudit ta odporná máslička co mají do čerstvého másla velmi daleko. A nečerstvá másla by se měla jmenovat konzumní, aby bylo jasno, že to má máslo na hlavě.