Diskuze

Na začátku stačil hrnec, teď Marlenka potřebuje už druhou továrnu

Před dvanácti lety neuměl nic. Na začátku úspěšného podnikatelského příběhu Arména Gevorga Avetisyana byl dort od sestry a starý hrnec se sporákem za tisícovku. Medovník Marlenka podnikl bleskovou invazi na chuťové buňky lidí v ČR i v cizině. Dnes firma dál rychle roste a staví novou fabriku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo pamatuju jejich prvni vytvory, ted uz je to nepozivatelny hnus :( kvantita zabila kvalitu :(

0 0
možnosti

Docela sranda na krabici napsáno - bez konzervantů - doba trvanlivosti 6 měsíců a vyrobeno ze ztužených tuků - ztužené tuky bez chemie a konzervantů - to bych rád viděl 8-o

0 0
možnosti

Mám jednu známou, dělá medovník dle vlastního receptu a ten z Marlenky ji nesahá ani po kotníky. Nějak to šiděj, málo krému, celý se to jaksi sype, nic moc.

0 1
možnosti

Tak založte spolu firmu a pečte. Určitě budete lepší a Arménce přivedete na buben.

2 0
možnosti
Foto

Asi netřeba druhé továrny, ale PR článku, soudím podle toho, že v nedávné době je to druhý PR článek na marlenku, o kterou lidi už moc nestojí. Já o ni nestojím proto, že od dob začátku se docela zhnusila, nechutná, je plněná jakousí divnou drtí, asi recyklovaná. Poslední ranou pro mě byl nákup za 160 Kč celého fláku pečlivě zabaleného, opatřeného expiračním datem až někdy za 3 měsíce, když jsem na jazyku ucítila pálení, hořkost a plíseň a pak si všimla nazelenalých zrníček uvnitř. Už na marlenku ani nesáhnu, PR kecy na iDnesu to neovlivní, díky.

0 2
možnosti

https://youtube.googleapis.com/v/gcIwrdeP21s

jeden  dost dobrý nápad ,excelentní ,bohužel proti ropné lobby nemá  šanci

4 0
možnosti

přesněěě - kvuliva tej ropnéj loby člověk nemůže už nikde sehnat ani tu laskonku;-€

1 0
možnosti

Pane Kloučku já mám takovou chuť na laskonku, že bych si dal i od toho Erharta ;-), kdyby byla. Mám tu poslední kostku cukru a pak už jen rum z lidlu, si snad dojdu pro tu marlenku :-/

0 0
možnosti

Nechápu to, je to suché, tuhé a přeslazené. Hold čím větší ptákovina tím větší byznys.

0 4
možnosti

no něco jako kostka cukru s kapkou medu - já už jsem měl tři /kostky cukru/ a vylepšil to deckou rumu, ale pořád mám chuť na tu laskonku - ručně dělanou :-/

0 0
možnosti

cizák jeden naplavenej bere penize ceskym zivnostnikum a podnikatelum Rv

0 18
možnosti

D71a12v18i59d 90R88a28a83b

11. 4. 2014 15:09

Nebuď z toho nervozní ...

1 0
možnosti

aspoň rakvičku, paříž nebo nějakej ovocnej dortíček a nebo třeba ten píseckej - jestlipak je v tom Písku ještě dělají. Ne marlenku děkuju - nechci  - to si raděj poleju kostku cukru rumem;-)

0 6
možnosti

kurňa já bych si dal laskonku - a žádná cukrárna nikde široko - aleko ;-(;-(;-(;-(

0 0
možnosti