- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Skvělá reportáž děkuji za ní, ale po jejím shlédnutí dostal neuvěřitelnou chuť na kuřecí stejček na grilu, takže hned po práci si na něj skočím
Paní "manažerka jakosti" Langová měla patrně před kamerou trému. Stejně jako Škopková z Troškova "Slunce, seno...," když přijela televíze natáčet do kravína :-) Pokud bych její slova ve videu od stopy 2:14 měl brát vážně, pak se nemohu zbavit pocitu, že je většina kuřat zdravotně závadných a výjimky tvoří ta zdravá :-) "...a pak teda hlavně kontrolujou vnitřnosti, kde vlastně na základě provedený kontroly vnitřností posoudí, zda teda je to kuře zdravotně závadný, případně zdravotně nezávadný..."
jestli se to odkrvuje pouze tak krátce, pak je už pochopitelné, že okolo stehen zůstávají skoro vždycky zbytky krve... a každé páté kuře má zlomenou nějakou končetinu kde ta krev logicky zůstane také, nedávno jsem měl po hodně dlouhé době od známého domácí kuře a nevěřil jsem už po té době, jakže vlastně velká můžou být kuřecí stehna, které nejsou napumpována žádnými steroidy...
Super článek - účel splnil - vím už o dvou lidech, co po shlédnutí prakticky přestali jíst maso
Kuře ala Iveta Bartošová - https://www.youtube.com/watch?v=yocVtsYZzH0
smrt je přirozená a svím způsobem i usmrcení,ale kdo nakládá s živou bytostí jako s výrobkem nemůže se nazívat lidskou bytostí.
Ono kdyby se s každým kuřetem před porážkou někdo mazlit a pípat mu do ouška, tak by potom na krámě stálo kilo kuřecího pětistovku...
Prvně čtěte, pak myslete a pak až piště. Píši tady akorát o křehčeném mase, které obchodníci zase vesele po krátké době vytáhli na pulty, ale že bych to kupoval? Se pak ti, co psali níže, nemůžou divit, že místo masa mají na talíři sajrajt.
Už aji Globus dělá psí kusy
Jejich výkrm trvá průměrně 35 dní, během kterých dostávají zrnitou stravu, sojový šrot, vitamíny a minerály.
Jediné, co mi vadí ještě víc, je to, že Vodňanské kuře zase po krátké době ticha cpe na pulty křehčené maso a stejně je to drahé až hamba
Kolik stoji v marketu nevim, ale u nas u reznika vodnanske kure (cele) stoji cca 55 kc/ kg. Nadavejte prodejci a sobe, pokud to kupujete.