- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Fakt nevím, co na těch šnecích lidi mají. Jiná věc by byla, kdyby byl hladomor. Ale za normálních okolností jsou šneci fujtabl. Musí se to odhleňovat, tejden vařit, pak impregnovat česnekem aby se to dalo vůbec pozřít. A nějaké řeči o vajíčkách a játrech jsou už fakt na palici.
se pamatuju,když kdysi dávno nabízel v Receptáři Přemek Podlaha šnečí kaviár,jako novinku a lahůdku...pak totéž na jednou GASTRU v Praze..lidi prchali od stánku i od Podlahy..jen uslyšeli šnečí kaviár....byl skvělej..
Práce s počítači ho nebavila, ale chovat živočichy a pak je po tisících zkrmovat ho baví ? Mě to přijde jako docela morbidní. Já vím, že je to nutnost (ne tedy konkrétně u šneků), že něco jíst musíme, ale že by to bylo něco tak příjemného .........
Mě teda třeba chovat králíky baví. Když se na ně koukám jak rostou tak už si představuju tu pečínku na talíři. Mňam
Pěstují se rostliny. Živočichové se chovají.
Jo jo, toho pána si pamatuju před třemi lety na festivalu jídla a pití z vídně... Grilovaná šnečí játra vypadala jako holubí hovínko napíchnuté na párátku :-) a cena šnečího kaviáru byla tak brutální, že to snad ani nikdo nekupil :-)