Diskuze

Lidl se vrátil do socialismu, pro mléko v sáčku musel na Slovensko

Mléko plněné do sáčků, „mýdlo Jelen, na špínu jak řemen“ a desítky dalších výrobků s prostým obalem. Řetězec Lidl vsadil na líbivé retro a vrátil na týden zákazníkům do košíků výrobky v socialistickém hávu. Výrobci předělali své obaly a někteří sáhli po původních recepturách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Dnes se Vám lančmít na pánvi rozteče na nechutnou kaši.

0 0
možnosti
JN

J94a75n 36N74o38v93ý

2. 7. 2015 22:36

Může být, ale přijde na to jaký si koupíte. Když si koupíte aspoň trochu kvalitnější, tak se nerozteče. Když si koupíte hodně levný lunchmeat s minimálním podílem masa, nebo ještě jen ze separátu, čili takovou tu nastavovanou buchtu s rozemletými zbytky, tak to pak máte rozteklý blivajs, to ano.

0 0
možnosti
JD

J73i93ř46í 30D79u75š37e90k

29. 6. 2015 11:05

Místo výměny obalu tak by měli vyměnit kvalitu toho co je uvnitř.

1 0
možnosti
JN

J89a32n 18N64o15v67ý

27. 6. 2015 13:38

To mlíko v sáčku nevím jak se chytne, na začátku té akce v pondělí stálo prý 14,9. Já jsem si tam byl skočit pro pár basiček plechovek "retro" budvárku ve čtvrtek a všiml jsem si, že už se prodávalo se slevou za 10,9, s tím, a že to mělo trvanlivost asi ještě 4-5 dní. Počítám, že v neděli, kdy ta akce končila se to mlíko v pytlíku rozdávalo už skoro zadarmo...

0 0
možnosti
PO

Jak by se jako mělo chytat? Byla to jednorázová týdenní akce, jinak nemaj sáčkový mlíko v nabídce vůbec, nemaj na to nachystaný místo a tudíž se ho potřebovali zbavit.

0 0
možnosti

Nu, tak jsem se vrátil z hopody a po pár škopcích vlčí hlad. V lednici otevřená konzerva, s bagetkou jsem ji vymlaskl a na ni značka Kitekat. Lančmít to sice nebyl, jedlé ale ano, jen tuším ráno nepříjemnost a vřeštící kočičáci hladem.

4 0
možnosti

Složení je skoro stejné, jenom pro kočky se tam přidávají vitamíny, aby měly lesklou srst. Šak dejte vědět, co to s vama udělalo. ;-)

0 0
možnosti
JB

J35i34ř35í 40B12o39č95e22k

23. 6. 2015 17:33

Ten lančmít... Takhle na chalupě se otevřela konzerva, tuk z povrchu se sebral na pánev a lančmít na něm  dorůžova osmahnul nakrájený na centimetrové plátky. K tomu trocha brambor vařených s libečkem a dobrota byla na světě. Byl tak dobrý že jsme se na něj těšili a dodnes  mi kanou sliny když si na to vzpomenu. To co se dnes s vyrábí je odpad a hnus. Pan ředitel z Hamé si ten původní buď nepamatuje nebo prostě lže. Receptury se změnily a značně k horšímu bohužel.

20 1
možnosti
PS

Ja jsem to teda zral na cundrech a prijde mi stejne hnusnej tehdy i dnes....

3 5
možnosti
JM

Všichni tady brečí na kvalitu potravin a pak si stoupnou v diskontu, super/hypermarketu a koupí špekáčky za 5.50 Kč. Tam moc masa ale není. Dokud se to bude prodávat, tak kvalitní potraviny nebudou. Spíše naopak, bude se hledat mez, kam až se s šizením dá dojít. Jednou jsem si udělal svůj soukromý test vepřových konzerv a vyhrála jen jedna. Soukromý řezník z nedaleké vesnice a vepřovka byla ve skle za 75 Kč (před osmi roky). Nejhorší byla z Tesca za 15 Kč. Tu jsem ochutnal a letěla do koše. Měla chuť pilin a stejnou konzistenci, dodneška ji prodávají a lidi to berou. Hnus fialovej.

3 1
možnosti
KD

K19a22r22e80l 48D36r97d61a

23. 6. 2015 9:27

Kdyby to s těmi špekáčky bylo tak jednoduché... Všichni dnes vědí, že musí být drahé. Takže cena o kvalitě nevypovídá.

  Tak jako vždy, jde o umění. Špekáček má mít min. 45% masa. Jde udělat tak, že nebude mít moc masa, ale bude chuťově vynikající. Takže na žebříčcích jsou vedle sebe jak špekáčky s vysokým obsahem masa, tak s průměrným obsahem masa. Tak ani to nerozhoduje.

  LIDL boduje a vyhrává testy, ale jak? PIKOK má málo masa, plno vody, při pečení se ztratí, chutná dobře a je v LIDLu nejdražší. BARONI je prý chuťově kvalitní. Přitom záhada. Pod LIDLEm je dobrý v testech, jinak výrobce dělá jen samé propadáky. (Že by si LIDL výsledky testů ošéfoval?) Nejkvalitnější špekáčky dělá dnes patrně Steinhauser z Tišnova a Globus. V LIDLu je Steinhauser prodáván jako noname "tradiční špekáčky" a je levnější než PIKOK. Kdo ze zákazníků LIDLu tuší, že má koupit raději nějakého kvalitnějšího Steinhausera než PIKOK?

  Roman Vaněk si všímá, že balení v LIDLu Éčka popisují slovně a tím mohou klamat méně znalé zákazníky. Přitom u něj výrobky z LIDLu vyhrály a Éček mají málo, takže to lhaní zákazníkům nemají vůbec zapotřebí.

  Jinými slovy, nakoupit dobře a kvalitně, znamená mít v Česku dvě vysoké školy z potravinářství. A vyhnout se šuntu z vody není vůbec snadné, když takový PIKOK vyhrává testy. ;-D

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/testy/36716-redakcni-test-spekacku-ktere-chutnaji-nejlepe

http://img.blesk.cz/static/pdf/136/5/8/1365807.pdf

http://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=test/test-spekacku.htm

0 6
možnosti
JW

Chbybí mi třeba takové lečo s vejci a kobásou ve sklenici. To byla dobrota. ta dnešní leča se s tím nedají srov nat ani náhodou.

8 0
možnosti
ŠT

Nam nechybi, delame si ho sami ;-)

2 2
možnosti
BM

Ještě že tam nechodím stačilo mi vidět mléko v sáčku fuj

4 20
možnosti
KD

K96a85r35e12l 57D53r70d31a

22. 6. 2015 1:26

Zásadně nesouhlasím. (Viz diskuse, tak na 5-6 stránce.) Ty pytlíky plnila slovenská mlékárna s dobrou pověstí. Zatímco české čerstvé mléko zavedené v LIDLu propadá často v testech pro špatnou hygienu a je hodnoceno jako rakovinotvorné. Krabice ještě není všechno. Počítám, že smyslem této retro akce byl "týden zdraví pro zákazníky LIDLu" a akci dotovala VZP. ;-D

3 4
možnosti

Ta melta je na fotkách omylem - páč ten obal mají pořád;-D

3 0
možnosti
JV

Mozna ji Lidl zaradil do sortimentu jen po dobu tehle akce?

0 0
možnosti
KH

Dal bych si socialistický lovecký salám. To co vyrábí dnes je k blití.

17 1
možnosti