Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bakterie ničí italské olivovníky. Ceny nejkvalitnějšího oleje porostou

Ceny vysoce kvalitního olivového oleje produkovaného v Itálii prudce rostou. Může za to bakteriální onemocnění, které poškodilo nejméně milion olivovníků v jižní části země.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P75a38v63e19l 44O33t64a 6399914784135

bla bla bla bla

0/0
25.6.2015 16:51

V67i74k44y29r 93B84o53h48u12m86i93l 18S25t11r52a16n35s91k30y 9397748506859

Článek je zajímavý tím, že se vůbec nevěnuje dalším významným producentům kvalitního olivového oleje /Tunisko, Maroko, obecně Středomoří/.

0/−1
25.6.2015 9:19

M15i11l12a75n 51K85o31t49o61u39č12e65k 2156778722557

Asi proto, že článek není o přehledu všech producentů oleje.

+1/0
25.6.2015 9:24

L85a41d10i66s44l81a29v 48K18ř90í26p38a47l 1711489370276

Přesně tak je zamířen čistě na Itálii. Stačí si pozorně přečíst nadpis. BAKTERIE NIČÍ ITALSKÉ OLIVOVNÍKY. Proto není řeč o Tunisku atd.

+1/0
25.6.2015 9:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.