- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak to je jasné. Obecně jednoduchost začít podnikat v tomto oboru v kombinaci s tím, jak stát z oboru přípravy jídla odčerpává stále více prostředků (i skrze různé regulace a zákazy) způsobuje toto! Bohužel národ nemyslící v souvislostech shlédne pár fotek, zanadává na provozovatele a jede se dál.
Státu se podařil parádní kousek. Podařilo se mu vnutit lidem fikci, že humanitní vědy jsou pouhým žvaněním, že to není přesná věda popisující společnost a nutící lidi myslet v souvislostech. Tím proměnil společnost na ryze technokratickou a úplně ji ovládl!
Jinak kadlec není Vítkovice ale Vítkov
Proti tomu je mekáč zlatý, tam je možná čisto zase až moc :D
Tak U Birhanzlů se nedivím. Je to řeznictví spolu s nějakou přípravou jídla. Jednou jsem tam ze zvědavosti chtěla nakoupit maso, ale velmi brzo jsem z prodejny vycouvala a nakoupila jinde.
Ty blaho U trpaslika taky? A pritom to byla takova vyhlasena hospoda v Plzni. Jidlo i prostredi bylo dobry a ted takova rana. Holt neni vsechno zlato co se trpyti.
To si nejspíše pletete s jiným Trpaslíkem. V Plzni je hospoda Plzeňský Trpaslík v Hálkově ul. (u "Jižního") a hospoda "U Trpaslíka" v Klášterní ul. na Slovanech.
Pokutovanou je ta Slovanská - http://www.potravinynapranyri.cz/WDetail.aspx?id=133&lang=cs&design=default&archive=actual&listtype=tiles
Ta u jižního má akorát smůlu, že má prakticky stejný název. A jak vidět z vašich reakcí, bude bohužel tratit za svého bordelářského jmenovce.
Každý má svou představu o uklizené kuchyni.
Jen tak dal...
co je horsi... ze kdyz jsem videl rozhovory s nekterejma majitelama, vyslo z toho to, ze oni vlastne uklidej, prijde kontrola a muzou znova otevrit...