Diskuze

Kofola otevírá první restauraci. Chystá jich v Česku desítky

Přední výrobce nealkoholických nápojů Kofola vstupuje do nelehkého restauračního byznysu. V úterý v centru Prahy otevře svůj pilotní podnik NAGRILU. V příštích letech mají následovat desítky dalších.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To místo v Jindřišské má hodně zajímavou historii. Nejdříve to byla tuším směnárna nebo něco podobného. Pak to předělali na kebab/tureckou restauraci (zkrachovala) a poté tam byla věčně prázdná pákistánská restaurace. Nájem je tam hodně vysoký, tipuju řádově 150.000 korun měsíčně. Musí prodat měsíčně nejméně 1000 meníček za 149 korun, aby měli na nájem, samozřejmě + suroviny, obaly, energie, zaměstnanci, reklama, daně, účetnictví, úklid, atd, atd, atd. + ještě nějaký zisk!? Naproti je thajská, čínská a indická restaurace, dále v jindřišské paneria, pizzeria a další restaurace v té uličce doleva, na Václaváku pár kroků nahoru jsou všechny možné fastfoody, naproti přes Václavák je levná take-away pizza/kebab, kterou vlastní tuším Albánci..... nevím, proč se mi zdá, že nosí dříví do lesa. Osobně si myslím, že fastfoodový business je v Česku přesycenej. Lidé stejně často sáhnou po rohlíkách s gothajem. Nicméně přeji hodně štěstí.

0 0
možnosti

Vždy jsem myslel, že je to "frenčájz"! P. Horáček ví asi víc8-o

0 0
možnosti

Nejlepší limonáda je pivo!

2 0
možnosti

Tady má zase spousta lidí vypláchnutý mozek reklamními kampaněmi vodovodů a kanalizací + zelenými ekoteroristy.

Voda z vodovodu je zpravidla velmi nekvalitní a přechlorovaná (aby nebyla zdravotně závadná). Kvalitní je jen vylmi výjimečně - když je přímo z podzemního vrtu, ve chvíli, kdy jde do špinavých trubek, tak už je i chlorovaná a stojí za dvě věci. Ale klidně si žijte dál ve svém snu o kohoutkové vodě.

Tím vůbec neříkám, že ze má kupovat voda v PET nebo destilovat ta z vodovodu. Jenom konstatuju, že z vodovodu je nekvalitní. Velmi nekvalitní.

0 8
možnosti

J82a42n 55H24l22a94d89k14ý

11. 8. 2015 8:13

To by mělo zajímalo, co je podle Vás nekvalitní. V jakém konkrétním parametru je voda ve vodovodní síti nekvalitní?

2 0
možnosti

Kofola ma stesti, ze neotevrela vegetarianskou sit s nazvem NEGRILU ... to uz by asi nekteri nezvladli. :-P

3 0
možnosti
Foto

stále zastávám ten samý názor: ševče, drž se svého kopyta....

0 1
možnosti

Za 150 Kč se v mekošovi nebo kaefcéčku člověk nají (big tasty s menu), ale dezert si už nedá, takže budou spíš levnější. Ale hlavně mi přijde, že to bude spíš bufet než restaurace, přece jen mekoša bych restaurací nenazval ani s trojkou pod kůží.

2 0
možnosti

P76a24v43e96l 34H45a16n91k12o

10. 8. 2015 11:51

Dobry napad, to je melo napadnout uz davno :-)

1 0
možnosti

Cena 149Kc za menu vcetne napoje a dezertu neni tak strasna, ale doufam, ze tam budou mit i neco levnejsiho - respektive clovek si bude moci koupit jen jednu polozku z nejakeho menu. Cenova hladina u tech cerstvych stav je mimo realitu.

4 1
možnosti

ta cena je az podezrele levna, dobre kus dela asi to ze to sou otviraci ceny + kofola ale stejne, imho dlouhodobe neudrzitelne nebo za cenu mizerne obsluhy nebo kvality

1 1
možnosti