- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pravý domácí staročeský babiččin farmářský ruční ešop.
Kupuji vše 100% farmářské nebo sedlácké.
Už na ZŠ nás učili, že nikde jinde ovoce, zelenina neroste.
já mám stejně nejrači made in china...lol..
nakoupil jsem ve farmářské prodejně, pečivo - bylo tvrdé, tvarohové buchty nebyli k jídlu, Klobasku - šla do koše, už nikdy více
Rád tam chodím.. online to není a nikdy nebude ono
Farmářské jídlo? To je něco dovážené z Anglie? U nás přece nikdy nebyli farmáři a farmářky, ale sedláci a selky. Vidím, že bolševikovi se podařilo přetrhat tradice tak důkladně, že na ně dnes nikdo neumí navázat (a slovo sedlák zní mnohým hanlivě i 25 let po skončení bolševické masáže).
Prý farmářské. Kamarád tam jezdí prodávat uzeniny a maso a 99% všech prodávaných věcí na těchto trzích nikdy žádnou farmu nevidělo. :-) Jen je to nějak pojmenované a předražené. Každý si myslí, že když stojí špekáček na farmářském trhu 180 za kilo, tak to bude něco super, ale je to ten samý, který prodávají jinde za 90 :-D
Na slovo "farmářské" slyší jenom tzv. gastropí**
"Farmářské" není nic jiného, než neskrývaný marketing a obelhávání spotřebitele. Babiččino, maminčino,...