Diskuze

Receptura piškotů je stejná. Jen teď jinak počítáme, zdůvodňuje výrobce

Receptura piškotů Opavia zůstala i po přesunu do Polska stejná. Tvrdí to vlastník značky společnost Mondelēz. I přesto, že údaje uváděné na obalech se od minulosti liší. Podle firmy je důvodem jiná metodika výpočtu uvedených hodnot.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavně počítají s tím, že jim to lidi sežerou :)

2 0
možnosti

kecaj, chutná to jinak

doma jsem to reklamoval asi týden před tím článkem

1 0
možnosti

Hmm dnes jsem po dlouhe době držel balení piškotu v ruce.Vrhlo mi to očí slzy..co to jako má byt?Místo kulatych píškotu cosi perverzně pokřiveného a přidkého!Nechutně jsem sáček mrskl zpátky do regalu a doufam že se takto zachová většina..přatéle výrobci opravdu jste to pokurvili a neschováte to za keci o stejné recepruře!I na první pohled je znát že je to sračka...

5 0
možnosti

Samozřejmě nemluví pravdu, doporučuji raději dětské piškoty oceněné značkou kvality KLASA - http://www.kavoviny.cz/Susenky-a-piskoty/Piskoty-detske-250g.aspx

1 0
možnosti

Typické. Zkur...me co se dá a pořád budeme opakovat, že se nic nezměnilo. Když se  dokáže, že ano, nastupuje blud č. 2: posloucháme naše spotřebitele a nabízíme to, co místní trh požaduje (viz třeba německý landšmít z masa a český za vyšší cenu, ale z odpadu)

5 0
možnosti
Foto

Milí zaměstnanci, dovolte mi seznámit vás se stanoviskem ředitelství k projevům nespokojenosti, které se poslední dobou objevují v našem podniku. Souvisí údajně s tím, že dříve jste dostávali 157 Kč na hodinu a nyní dostáváte hodinovou mzdu 136 Kč. S potěšením vás mohu ubezpečit, že se pouze změnil způsob výpočtu, který nyní lépe odráží participaci zaměstnanců na terciální platformě modelu výroby. Finanční ohodnocení vaší práce zůstává naprosto stejné. Děkuji za pozornost.;-)

7 0
možnosti

no, ale tak to přece funguje. Tím, že ve smlouvě máte hrubou mzdu, se může lehce stát, že čísla se změní, ale vy dostanete stejně. Nebo naopak se čísla nezmění, ale na účet přiteče jiné číslo. A ani jeden případ neovlivňujete ani vy, ani zaměstnavatel :)

0 0
možnosti

Když změnu poznají zákazníci po pouhém ochutnání, tak je to asi fakt humus.

5 0
možnosti

Ahoj všem, pracuji v oboru a je mi studno co dnes musím prodávat a kam byly naše tradiční výrobky pod přívlastkem vylepšení receptury degradovány. Je to jen z důvodů nenažranosti po zisku za jakoukoliv cenu. Žádná společnost na trhu si nedovolí to co Jacobs Suchard Craft - Mondeléz a to 4x do roka zdražit! To je tak když Vám bude patřit 1/3 trhu potravin tak co by ne.

Nenakupovat tomu fandím, ale připadá mi to mallinko utopistické protože portfolio je:

1.Čokolády - Milka, Figaro, Cadberry, Toblerrone

2.Káva - Kronung, Jacobs ( momentálně převedeno pod Douwe Egberts+čaje Pickwick a Zlatý šálek

3. Sušenky - Opavia, ( a s největší pravděpodobností skrytě - Francie LU - pod fa: Danone)

Tak teď jsi běž nakoupit spotřebiteli :-)

2 0
možnosti
Foto

Nerozumím formulaci "teď jsi běž nakoupit". Nejsem asi běž.

1 1
možnosti

J18i34ř85í 82J41o56z92a

17. 10. 2015 10:35

Jak vyrobky Opavia, tak vyrobky Orion nestoji za nic.... uz je davno nekupuji....

8 0
možnosti