- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je libo salámek...? http://dfens-cz.com/je-libo-salamek/
No a jak jsou všichni kolem krásně tlustí. Každý jídlo se z něčeho skládá. Hlavně, když chutná.
Stále je třeba propagovat podniky chlebodárce.
Tak když už tady dáváte ty videa znova, tak by se hodilo uvést i tabulku jak jednotlivé výrobky dopadly: Takhle článek ztrácí význam (nebo aspoň odkaz na původní článek, kde to hodnocení je)
Většina lidí očekává, že za málo peněz koupí super kvalitu. A nejlépe v nějaké "akci".
Za skutečnou kvalitu se ale platí a to poměrně dost. A u uzenin a jiných potravin to platí obzvlášť.
Jo a proto jedny z nejdražších párků (krůtí libové párečky od V Pron z Frýdku Místku) mají 31% tuku a jen 25% masa, jsou hnusný a skončily poslední ....
Řekl bych, že pokud to někdo myslí se svým zdravím vážně, tak nekupuje uzeniny v supermarketech ale zajde si k místnímu prověřenému řezníkovi. Ty videa budou spíše jen o výběru nejmenšího zla.
Uzeniny u řezníka nebudou o nic zdravější než v supermarketu, pokud si přečtete složení a myslíte si, že mu můžete důvěřovat, pak si vyberete všude, i místní řezník používá dusitanovou sůl, což je asi v uzeninách největší problém co se týče zdraví, na druhém místě to bude nejspíš tuk.
"VIDEA ROKU."
To je tedy fakt "síla". Myslím, že do oběda se budu chvět vzrušením
Nevím, proč jsou šunky tak přesolené a to kupuji většinou dětské šunky. Už si neumím vybrat dobrou šunku.
Kupuji jen LE+CO pro 3-letého vnuka a nezdá se mi to tak zlé. Ne třeba Choduru či tu "zez Plzně" či Krásno. Ale je to můj názor, subjektivní. Vnuk to oceňuje - dědo, to byla ale dobrota