Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Odolná čokoláda míří na pulty obchodů v Africe. Vydrží až 38 stupňů

Švýcarská společnost Barry Callebaut, která je největším světovým výrobcem čokolády, zahajuje prodej čokolády, která se nerozteče ani při tropických vedrech. Tvar a chuť si zachová i při 38 stupních Celsia. Společnost si od odolné čokolády slibuje úspěch na trzích v Africe nebo Latinské Americe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š34á98r58k91a 46Č24e70c84h12o92v19á 8428666845405

Na čokoládě je nejlepší to, jak se voňavě ROZPOUŠTÍ v puse. Pokud tedy nebudu mít horečku, budu ji muset kousat, no fuj ! To už není čokoláda Rv

0/0
14.1.2016 7:30

R41o75m74a53n 67N68o24v23a64k 6349291352396

neni nahodou z Polska? ;-)

0/0
30.12.2015 3:24

M45i45c92h42a59e11l 97C23h88a79r72v14á42t 9369818133332

A přitom by stačilo více kakaa a méně tuků.

+7/0
29.12.2015 16:10

M11i78r38e76k 49G87a11j74e66r 5501686739390

Bude mozne ji snist jen pri horecce. Jinak se v puse nerozpusti ani za nic.

+7/0
29.12.2015 15:35

K66a16r78e34l 91M69a42r17t43i52n95e59c 6678718416264

Vydrží až 38 stupňů, a vydrží i ve spíži, protože nebude k žrádlu...

+17/0
29.12.2015 15:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.