Diskuze

Nepotřebujeme být více cool, říká český šéf McDonald’s. A cílí na mladé

McDonald’s chce být víc digitální a nabídnout rychlou wi-fi. Reaguje tak na to, že v posledních letech nebyl zcela v kurzu. „Každý produkt nachystáme podle nového konceptu pro konkrétního zákazníka,“ říká Polák Tomasz Rogacz, šéf tuzemské sítě amerického fastfoodu v Česku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

No,hlavně aby zacilil někdo na neho

0 0
možnosti
JH

J98i58ř12í 42H85r48b91e62k

19. 2. 2016 17:41

Jediný co se dá, jsou hranolky a zmrzlina. Můžou mít maso od soukromého zemědělce, tak to stejně nebude mít žádnou chuť protože chuť v MC tvoří jen sůl, majonéza, pálivý dresing a přeslazený kečup i ty okurky tam mají sladké.

Když vidím, ty rodiny co brečí, že nemají na restaurace a vevnitř se cpou těma předraženejma surovinama, tak je to smutné, vždiť cenově jsou levnější oproti MC i výborné restaurace a hlavně po tom fastfoodu mám 2x větší hlad než před tím. Takže MC samozřejmě jen v nouzi největší.

1 0
možnosti
MK

Myslím že se McDonnald v česku docela snaží.

Přestali tolik přesolovat hranolky,

Jeich McCafe má podle mě dobrou kávu a dělají ji lidé co o té práci něco vědí,

Zařídili WiFi která je sice zatím na dost mizerné úrovni, ale zjevně se dočkáme lepší,

Jejich personál je vždycky ochotný.

Kdybych něco měnil na těchto restauracích, tak by to bylo

- Nechal bych urazit, ztišit, přelepit voskem všechny ty pípající krámy, protože i z druhé strany před pultem se mi ježí vlasy z toho, jak v té jejich kuchyni všechno vříská a divím se že tam ti lidi vydrží. Radeji bych odtud slyšel puštěné rádio, když už.

- Zamyslel bych se nad tím, jestli chci být fastfood, čili jen o něco lepší, než okénko na ulici, nebo restaurace. Protože zatím je to jen lepší okénko na ulici, ale za ceny slušné restaurace. Srovnávám třeba s restaurací Globus, kde za cenu hamburgrového menu v McD. nesu ke stolu asi dvakrát tolik jídla.

- Přestal bych otravovat lidi s opětovným přihlašováním na WiFi, krom času kdy je v té restauraci plno a lidé, co sedí u kávy hodinu a pracují, zabírají místo těm co se chtějí najíst. Protože když mě vyhodi z WiFi, půjdu jinam. Když mě nevyhodí, dám si ještě jednu kávu plus třeba zákusek a budu tam ještě hodinku pracovat. To je v čase poloprázdné restaurace přece oboustranně výhodné, ne?

- No a v případě, že by McD: chtěl být restaurací, zavedl bych polévky. Když už chtějí teda být na míru, českému zákazníkovi.

1 0
možnosti
MM

kdo nema rad presolene hranolky, muze si pri objednavce pozadat o nesolene a dosolit si je sam, nebo 'lehce solene".

0 0
možnosti
JD

Občas tam zajdu i já a jsem spokojený. Vím, co dostanu a vím, že přibližně totéž dostanu všude ve světě. Jako rychlovka je to pro mne ideální. Samozřejmě, že jsou daleko lepší burgery, zejména ve státech, ale i jinde, ale nevidím důvod nadávat.

1 0
možnosti
PJ

Postava toho mekáčomanažerského cvalíka hovoří za vše. Ten se tím hnojem láduje od rána do večera Rv

1 5
možnosti
JD

J61a49n 94D33ě57d

31. 1. 2016 19:01

Jsem jediný kdo má pochybnosti o pohádce, jak se pán stal že smažiče burgrů velkým šéfem?

Dokážu si představit, že při nástupu do managementu firmy si dal kolečko mezi plebsem, ale tomu, že McD nemá tzv. skleněné stropy nějak uvěřit nedokáží.

3 1
možnosti
Foto

Já bych tomu úplně klidně věřila....

Osobně znám několik lidí z podobných amerických korporací (ale ne přímo z McDonald's), kteří to z nula nula dotáhli na ředitele sekcí. Třeba u The Ritz Carlton jeden můj kamarád (mimochodem, černoch z blbý čtvrti) začínal jako v zásadě pomocná síla v kongresové sekci (stavěl 'kulisy') a během několika málo let se propracoval až na technického ředitele hotelu.

Jinej kamarád zas začínal jako part-time technik soundsystémů (a navíc ilegál) - dnes u tý samý firmy dělá obchodního ředitele, co má na starost celou New York metropolitan area - tomu to ale trvalo asi tak 12 let...

Skleněné stropy určitě existují, ale když jste ten správnej povahovej typ (co zvládá 'štábní kulturu' a dělá všechno přesně tak, jak mu to naordinujou), tak je v mnohých us korporacích dokonce téměř nemožné kariérně nerůst... Kam až, to záleží na okolnostech, ale určitě to jde.... mnohem mnohem snadněji, než v Evropě nebo tady...

3 0
možnosti

V USA a dalších západních zemích je McDonalds nejlevnější rychlé občerstvení k zahnání hladu na cestách a jako místo k odpočinku pro cizince z chudších zemí. U nás je to luxusní zboží cenově srovnatelné s plnohodnotným jídlem v normální restauraci. Pokud neumírám hlady a mám čas se najíst v normální restauraci, nevidím důvod, proč tam choditRv

4 2
možnosti
BM

Luxusní zboží? Kde jste to vzal.

Protože slušné jídlo v restauraci, kam můžu bez obav s dětmi, vyjde minimálně o 1/3 dráž a to bez pití, je mekáč po celém dni v nákupním centru jasnou volbou.

0 2
možnosti
MB

Nechápu, proč vždy, když je tady článek o coca-cole nebo mekáči, se musí všichni diskutéři předhánět v tom, kdo na ně nakydá více hnoje. Pokud vám tyto produkty nechutnají, tak jezte pirohy nebo boršč. Budete mít alespoň jistotu, že nekonzumujete ty imperialistické jedy.

1 1
možnosti

Pirohy jsou sladké koláče. Radši bych si dal pirožky plněné masem. A kam mám na ně jít? Kdysi dávno je prodávali na Masarykově nádraží v Praze...McDonalds je dnes rozlezlý všude;-O

3 0
možnosti
JB

Já asi nejsem dost cool.Ještě jsem totiž stále nepochopil proč bych si měl dávat místo menu: polévka + např.guláš s knedlíkem za cca 80 až 100,- obloženou housku s vysušenejma hranolkama za 150,-??

19 0
možnosti
MC

Jde o rychlé občerstvení, nicméně taky to nechápu. Cenově by to mělo být, jak popisujete, nastavené trošku jinak. No ale když si tento produkt najde své kupce, tak proč né. Já si volím, zda-li mám hodinu čas dát si svíčku na smetáku s šestima, nebo jsem v časovém lisu a využiji tohoto novodobého výdobytku.

2 0
možnosti
JS

Pokud McD prodava sracky, tak to dela zatracene dobre! Kolik z Vas si rozjelo kvalitni a vykonny bussines na minimalne takovych srackach jako je McD :-)

3 0
možnosti
JD

J10a86n 45D58ě24d

31. 1. 2016 19:08

Bussines McD byl rozjet zejména na ve své době inovativním systému lidských zdrojů. Systému natolik odporném, že rozjet podobným způsobem svůj "kvalitní" bussines, nevydržel by slušný člověk pohled do zrcadla.

3 0
možnosti