Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Babišova restaurace ve Francii získala druhou michelinskou hvězdu

Restaurace českého ministra financí Andreje Babiše v jižní Francii má již dvě z nejvýše tří možných hvězdiček ve známém Michelinově průvodci, který hodnotí kvalitu francouzských restaurací. Průvodce, jehož nové vydání v pondělí zveřejnila společnost Michelin, přidal hvězdičky 54 restauracím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T62o78m53a61s 38A49u74g68u29s19t37y87n 6227426641850

jestlipak tam mají vodňanské kuře a kostelceké uzeniny :-P

+3/−1
2.2.2016 7:07

M67a25r96t25i84n 94K75l62í10m30e53k 1979187251482

Lidská závist je bezbřehá......

+1/0
1.2.2016 18:39

J58i24r94i 12S28y87k62o76r91a 5173189791946

Nenadrzuji oni nejak tem frantikum :-)

0/0
1.2.2016 16:21

L78u88k66á62š 91H82l14o37u90c24a33l 6672120891614

holt kvalita z Vodňan, Kostelce nebo Olomouce se pozná

+8/0
1.2.2016 16:20

J95i75r59i 13S69y78k72o27r39a 5463969141476

:-)

0/0
1.2.2016 16:23

P14e18t75r 24S80o83k20o63l 8902151357201

Hvězdy dělá šéfkuchař a ten si je také většinou i sebere sebou když odchází. Takže ty řeči o tom, že jim tam jen vaří Francouz jsou dost mimo.

+2/0
1.2.2016 16:08

R21a66d10i71m 44S25l97á11d69e95k 3401572753349

Některý z jeho podniků umí i kvalitní potraviny??? Nevěřím.

+5/0
1.2.2016 15:56

R10o25b49e32r55t 84H98o88r86á15č56e53k 5312156506535

Hodně bych se divil, kdyby jen jedna buňka nabízených potravin prošla Babišovými chemičkami. :-)

+1/0
1.2.2016 15:51

M15i69c34h92a58l 21Š72r54o94u31b98e12k 8774176773280

no ano, základem takový restaurací jsou místní suroviny...

0/0
1.2.2016 15:55

R47o56b83e93r24t 67H59o50r20á31č78e94k 5242906936925

a hlavně kvalitní :-)

0/0
1.2.2016 15:58

H59o25n90z69a 33F82á75t87o52r 2939375344850

Jestli zvládnou objednávku: Dobré a akorát vychlazené pivo, dršťkovou polévku a ovar s křenem, pak souhlas s hvězdami. Jinak ne, protože podle definice "nestojí za zajížďku".

+2/0
1.2.2016 15:45

V96a21l79e37n38t15i74n 30R55y39b47á19ř 6824810364413

No pokud to vyrábí z těch svojích sra-ček co tu prodává tak opravdu gratuluji ::-):-):-)

+2/0
1.2.2016 15:45

P77e39t14r 37C15u51ř61í25n 1173944631801

Tomu všechno jde! Prvotřídní komouš, estébák, byznysmen, restauratér, ministr,

+5/−1
1.2.2016 15:42

T95o51m29á39š 35F64i23r20b98a66c85h84e28r 9710140854530

Kdyby mu to nešlo, tak není po Kellnerovi druhý nejbohatší čech ;-)

+5/−1
1.2.2016 15:46

J59i49ř10í 48G55a74b64r33i96e79l 8542580634297

Jak pravil režisér Troška: "Žrát se to nedá, ale vypadá to hezky".

+5/−2
1.2.2016 15:40

O42n51d93ř34e14j 19M17a82l28ý 3674263423203

Předpokládám, že tam kostelecké uzeniny nebo vodňanské kuře nepodávají... ;-D

+4/0
1.2.2016 15:30

P52e29t18r 43V47r74a71n56i54k 5624419491761

La Paloma je fain, nekolikrat jsme tam byli na veceri a vzdy velmi prijemny vecer.

+3/0
1.2.2016 15:20
Foto

J64a16n 38Č83e68r61m45á47k 4529438345477

tak vám nevím, ale podle těch fotek bych se raději stavil v obyčejné hospodě na NĚJAKÉM GÁBLU A NEBO ASPOŇ V PŘÍVĚSU NA LANGOŠE ČI BURGRA... Tady bych se fakt nenajedl... ;-D!!

+1/−6
1.2.2016 15:03

M10i76l46a75n 30K42l31o22u63č21e14k 9874467169826

To je dobře, že jste nám to zdrůraznil velkým písmem, že si dáte raději langoš.

+10/−1
1.2.2016 15:06

R91o71m87a87n 61J83a36v54o11r54s44k98i 7646966711983

To máte z hladu, pane Klouček?

+1/−4
1.2.2016 15:08

M84i82l94a47n 97K35l79o34u30č20e37k 9224537129506

Máte pravdu, možná to napsal malým a já to z hladu vidím blbě velkým.

+7/0
1.2.2016 15:11

R47o62m77a52n 74J64a54v72o62r72s31k45i 7316846421663

... že vás názor pana Čermáka dohnal k nejapné reakci.

0/−5
1.2.2016 15:23

M25i91r21o28s15l50a68v 83P66r90o62c66h50á56z23k10a 4976145964460

Taky myslím, že by ti to slušelo více v nějakém bufáčí s mastnou hubou, špinavým ubrusem a nadávající jak je všechno špatně a drahé, souhlas.

+7/−2
1.2.2016 15:07

J85a53k96u44b 40Z20e41m73á76n88e58k 2484873531218

My vás nedržíme.

+1/−2
1.2.2016 15:08

D30a41v83i45d 95S92a93c85h82a 9112878317165

Tak určitě to nedostali zadarmo ...asi v té kuchyni něco umět musi ....jako investice je takový kšeft zajímavý ... na druhou stranu pokud jeho majitel má potřebu někomu pálit "Roundupem" úrodu a jeho podniky žijí jen z dotací tak to trošku ubírá na tom lesku. To ale lidi co tam chodí konzumovat asi nijak zvlášť netrápí....

+7/0
1.2.2016 15:02

M58a30r46t27i87n 95P79l70a94c76h87t93a 1184931171769

Spousta zde diskutujících ještě neměla ani blbej stejk z argentinský krávy a budou tady tlachat o Michelinu.

Vítězný únor tu už nebude......závistiví Češi......;-D

+1/0
1.2.2016 14:59

R42o24m78a96n 44J92a67v24o68r10s52k90i 7666236421513

Ten nastane až MZ jmenuje agenta premiérem:-P.

+3/0
1.2.2016 15:01

P87e35t24r 55S52i40n59k90u72l49e 8355643956503

proč závist? V restauraci se chci najíst. V těchto typech si musím objednat 5 chodů, zatímco u toho steaku se najíte dobře a ještě po jídle nemáte hlad. To je podstatný rozdíl. Vždyť jsou to jen načančané jednohubky

0/0
1.2.2016 15:02

M86i98l86a19n 49K86l18o33u71č65e61k 9314587879536

No právě, někdo si nechce nacpat břicho steakem, ale chce ochutnat různé chody, které si třeba doma nikdy nepřipraví, narozdíl od steaku.

+4/0
1.2.2016 15:04

P87e14t80r 43S45i15n82k78u61l33e 8125633866343

Asi máte pravdu - zní to logicky. Vzdávám se, byť zůstávám u svých priorit

0/0
1.2.2016 15:06

M93i67r13o28s27l22a52v 14P56r72o54c42h63á63z58k92a 4306805714470

Ale jinak ano, jak jsi psal, hra to je, ale chutí, co se do k sobě zkombinovat aby to ladilo a ještě to krásně naaranžovat.

+2/0
1.2.2016 15:09

M83a45r53t31i59n 44N14o29v34o85t47n33ý 7303985760975

Nedávno jsem měl hráškové pyré s kyselýma houbičkama. Výborné.

0/0
1.2.2016 15:19

M58a13r40t74i10n 83P56l18a88c12h50t29a 1304681131309

Aha.... Zase jeden z těch co vypráví , co vživotě na vlastní oč neviděl....zajděte si do Hiltonu a pak tu něco vyprávějteRv

0/0
1.2.2016 15:05

T90o49m49a58s 23A80u67g82u18s33t78y70n 6347306221640

argentinské hovězí je jen fáma pro tupce. Obecně není lepší než jiná hovězí, ale PR se jim povedlo dobře.

I u nás dělají výborné hovězí, ti kteří pochopili, že je potřeba dat bejčkům pohyb a pak nechat maso pěkně stařit.

+1/0
2.2.2016 7:09

R85o60m43a27n 49J95a47v10o88r45s41k57i 7926836981653

I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále. Tak proč by Tricatel (Bureš) nemohl mít micheliny;-).

+2/−1
1.2.2016 14:59

Z82u26z41a80n58a 28K83a76u44f57m66a75n14o84v82á 8678894856427

Copak o to, gratulace. Jen kdyby se tam na stůl nečekalo tři týdny :-/

0/0
1.2.2016 14:56

T68o34m85á79š 94D11v49o68ř77á49k 7205886337331

Taky mě to strašně mrzí.

Ale co, U Milotů mají volno furt...

0/−1
1.2.2016 14:57

M23i87r18o88s40l15a67v 76P65r81o90c39h70á94z13k61a 4736665174500

Ze zajímavosti jsem mrknul, jestli je to ta ve Stránčicích, tak potěš pánbůh .... sekce ryby: pangasius ))))

0/0
1.2.2016 15:03

T39o40m96á45š 46D78v18o58ř15á37k 7345686427511

Vy hýřile, já vybírám zde:

http://umilotu.cz/denni-menu/:-)

0/0
1.2.2016 15:10

M90i95r74o77s59l79a74v 91P68r13o88c65h40á54z64k26a 4756535814820

Takže jsem to našel dobře.......no dobrou chuť

+2/0
1.2.2016 15:19

M93i81l90a71n 52K60l95o18u70č37e57k 9324957299146

katův šleh, závitek s nivou a šunkou, to zní lákavě, až se divím, že tam mají volno furt

0/0
1.2.2016 15:13

T16o85m94á17š 36D75v47o70ř92á56k 7805486637931

:-):-):-)

0/0
1.2.2016 15:18

M88i61r79o85s59l57a18v 15P13r35o97c83h65á31z41k55a 4656685204490

Taky jsem na to zíral a proto jsem se ptal, jestli měl na mysli tuhle putyku, odvážnej člověk, tedy jestli tam není ten jídelníček z minulého století.

0/0
1.2.2016 15:21

J57i39ř79í 45H55u17m55l 5202979242711

a nemusíte sundavat montérky :-P

+1/−2
1.2.2016 15:58

M22i42c24h80a75l 76P45l46e70š94t11i82l 2695191525

Za tři týdny člověku vyhládne... a hlad je co ? Nejlepší kuchař !

+1/0
1.2.2016 14:58

P19e26t39r 46S90i21n37k23u45l59e 8805443406513

Jo, snobů je na světě hodně

+1/0
1.2.2016 14:59

A11u97g16u87s62t 84F50o51r49m65á78n29e31k 6495539550556

Je vidět, že Babišovi otroci dřou jako koně. Škoda, že si jejich šéf nebere z nich příklad.

+1/−1
1.2.2016 14:54

R20a36d13e96k 39Š79a60r33l59á83k 6281779310936

To je zase nenávisti, když se někomu daří. Navíc jeho zásluha je jedině to, že koupil vyhlášenou restauraci s prvotřídním personálem a kuchařem. Pochybuju, že se nějak více zajímá o gastronomii ;-D

+4/0
1.2.2016 14:51

P42e15t94r 68S96i93n93k16u33l11e 8675763736673

No nevím. Když vidím ty jídla na té twitterové fotce, tak díky, ale nemám zájem. Jednou jsem byl do podobné nóbl restaurace pozván. Stálo to majlant a po jídle jsem hledal, co bych si dal k večeři. Prostě není nad pořádnej, minimálně 300 gramovej krvavej steak....

+1/0
1.2.2016 14:48

M70i89r87o69s88l13a70v 17P36r53o71c27h55á64z13k11a 4326725274700

Tohle jsou hrozný žvásty,,,,

+4/−1
1.2.2016 14:50







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.