- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jestlipak tam mají vodňanské kuře a kostelceké uzeniny
holt kvalita z Vodňan, Kostelce nebo Olomouce se pozná
Hvězdy dělá šéfkuchař a ten si je také většinou i sebere sebou když odchází. Takže ty řeči o tom, že jim tam jen vaří Francouz jsou dost mimo.
Některý z jeho podniků umí i kvalitní potraviny??? Nevěřím.
Hodně bych se divil, kdyby jen jedna buňka nabízených potravin prošla Babišovými chemičkami.
no ano, základem takový restaurací jsou místní suroviny...
Jestli zvládnou objednávku: Dobré a akorát vychlazené pivo, dršťkovou polévku a ovar s křenem, pak souhlas s hvězdami. Jinak ne, protože podle definice "nestojí za zajížďku".
No pokud to vyrábí z těch svojích sra-ček co tu prodává tak opravdu gratuluji :
Tomu všechno jde! Prvotřídní komouš, estébák, byznysmen, restauratér, ministr,
Kdyby mu to nešlo, tak není po Kellnerovi druhý nejbohatší čech