Diskuze

Lahůdkářství Paukert chytá druhý dech, chystá otevření nových prodejen

Jedno z nejznámějších pražských lahůdkářství Jan Paukert, které se minulý rok potýkalo s uzavřením své prodejny na Národní třídě, oslaví své stoleté jubileum expanzí. Licenci slavné značky získala společnost Andytera, která plánuje otevřít více prodejen pod tímto logem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jednohubky nevypadaji nijak extra a nejsou zadnou nahradou za tradicni oblozene chlebicky. Pult se zakusky vypada jako neco U snedeneho kramu.

Uvidim co uvidim az zas prijedu priste do ceska a podivam se sam, zda to za to stoji.

0 0
možnosti

M28a44r33e36k 54K37l39u91f52a

21. 2. 2016 15:24

Aneb: "Kterak znehodnotit proslulou značku, kterou mi tu zanechali mí předkové ...."

1 0
možnosti
Foto

M73i24r87a 38L97o40v84e

21. 2. 2016 14:41

Otevrel se me 3x Paukertuv syn (3x stejne foto) s nejakyma "na 1. pohled nic moc" chlebickama, pak vyrazena, nevabna, prizdobena chlebova kolecka a par sladkosti, tot vse ...to jsou jako vsechny fotky? Tak timto by me nenalakali ani nahodou. Ja si predstavuju oblozeny chlebicek docela jinak.

2 0
možnosti

J27i96ř53í 78B75o56č60e65k

21. 2. 2016 14:26

Co furt mají s tím Paukertem? Ten se chudák musí obracet v hrobě! V době kdy se nevyplácí cokoli čerstvého vyrábět bez umělých, barvených, stabilizovaných a trvanlivých přísad, akorát špiněj jeho jméno. Jsem rád že jsem se nenarodil v době kdy byla majonéza na chlebíčku čerstvá a vní zapíchlé maso z humřího klepeta, aspoň si nedělám chutě a uměliny nekupuju.

2 0
možnosti

Proč by se to nemělo vyplácet? 8-o

0 0
možnosti

K52a82r28e46l 72D66r96d56a

21. 2. 2016 13:27

Tak mi studenti před týdnem vykládali po návratu z exkurze do masokombinátu, zabuší se na linku, co uteče uteče, první várka notně chlupatá jde do psích konzerv a pak se začnou hrnout lahůdky pro lidi. Že prý si teď dlouho od uzenin nic nedají. Mňam, já tohle poprvé slyšel před 20 lety. Prý je to v takových provozech roky standard. Spíš jsem čekal, že po EU vnucených "bílých dlaždičkách" tomu bude dnes jinak. A jak vidno stále není.

Jinak jídlo v občerstvení je fajn byznys. Docela mě štve, jak ho v Česku ovládají Rusové. Nestačí klobásy na Václaváku, ale Rusové drží všechny ty fast foody v nákupních centrech Chodov, Flora, Palladium, Anděl... SantaFé, L.A., Nordsee (nejdříve centrum v Moskvě a pak v Praze), Šmak (česká kuchyně asi z Moskvy), sbarro (italská kuchyně na ruský způsob)... K tomu většinou ruský personál a kšefty v Českiji kvetou. Pohrdání s "českou spodinou na oškubání" tradičně zůstává. To jsme to dopracovali. ;-D

Flora je celá opatlaná a špinavá, normou čistoty jsou tady zvyklosti u Putlerů na dálném východě. Na slušnou hygienu jsem tady dávno rezignoval. Nějaké ty Ukrajinky to tady poklízí jednou za 2 hodiny. Jinak hulí v šatně. Přitom každý, kdo tady chce otevřít, musí přistoupit na tenhle vnucený ruský servis, na nechutné plastové talířky a příbory na jedno použití a tvrdě za to platit penězi, co se stáhnou ze zákazníků. Posledně jsem zvracel ve fast foodu na Chodově. Ten zdejší hnůj je doplněn navíc bydlícími bezdomovci. Počítám, že zde jede stejný ruský servis. Také je tady vše na plastech.

Takže bych koukal cokoliv, co má společného s českou tradicí podpořit a přát tomu úspěch, jinak si z nás Rusové budou navždy dělat jen dobrý den. Stejně jim patří půlka Prahy. Tak se na čemkoliv úspěšném přiživí tak jako tak. Viděl jsem osobně pobíhat potkana v KFC. Nějaké myši na Národce mě fakt nerozhází. To byste do veřejného stravování nemohli vstoupit.

2 2
možnosti

Je libo si dát místo kaviaru, myší trus tak potom na chlebíček tam. Pokud má člověk bordel v provozne jednou, bude ho mít i příště

1 0
možnosti
Foto

V Číně (to je kousíček za Rossíjí) je oblíbená lahůdka zvaná "tři písknutí". To je několik myších ještě slepých novorozenců, poprvně písknou, když je dáte mandarinovi na talíř, podruhé, když je nabere na hůlky a potřetí zapiští,když je skousne. Dobrou chuť!

Hygiena je problém perzonálu, ten má ovšem vždy dojem, že je špatně placený a tak si šetří sílu tím, že si raději zakóří někde na toaletě nebo ve skladu, než by se opotřebovával přehnanou aktivitou při úklidu.

0 0
možnosti

Natland. Aha, tak jo. Tak tady o jídlo asi úplně nejde...:)

1 0
možnosti

I75v27a75n 61M66i49n23á85ř

21. 2. 2016 12:57

Ano, Paukert se na Národní opět vrátil .. ale připomeňme si, že byl zavřen pro zcela nevyhovující, higienicky zcela závadné - prodejní zázemí !!!

9 0
možnosti

P60e24t83r 17S65o85k21o78l

21. 2. 2016 12:38

Franšíza na myší cirkus. ;-D

5 0
možnosti

Jednou jsem si tam dal chlebíček a byl stejně hnusný, jako od lahůdkářství Cajthaml. A to už je tedy co říct. Navíc to, že dlouhodobě tolerovali otřesnou hygienu ultralevných nekvalifikovaných pracovníků + plísně a myši v provozovně... mě opravdu asi moc nepřesvědčí, abych tam znova cokoliv snědl.

2 0
možnosti