- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Podle me tedy meli Biba ztratit Sansho a SaSaZu, jdou dost dolu...
I s malým Kašpárkem se dá hrát velké divadlo!
Patri mu pravem! The Field nikdy nezklamal 👍👍👍
Moc gratuluji! Pan Kašpárek je moderní kuchař, jeho pořady jsem vždy sledovala a vždy jsem se naučila něco nového. Jestli vaří tak, že získal jedno z nejvyšších ocenění, tak je to dobrá zpráva. Moc Vám to přeji, pane kuchaři.
Radkovi a jeho Fieldu gratuluji!Pracuji jako Concierge a vsichni hoste byli zatim moc spokojeni:-)!Chtela bych pouze upozornit autora tohoto clanku, ze hotel Four Seasons v roce 1998 nebyl jeste vubec otevren, takze asi tezce mohlo Allegro dostat tenkrat Michelinskou hvezdu...
Tou funkcí bych se nechlubil. Zní to podezřele, jako když se za funkci provozní schovává elektrikář.
tam se normální člověk stejně nepodívá
Proč ne? Definujte normální člověk. Ale myslím že večeře za 1500 na osobu snad není žádný výstřelek pro honoraci.
Jedna hvězda znamená, že se tam máš stavit když jdeš okolo, nikam nejezdit a nezachazet si. Já okolo nechodím. Dík za informaci.
A žádná, že člověk nemá vůbec chodit nikam a raději doma vařit podle Babici ...
Bezva, až na to Fioe gras teda, to do civilizovaného světa nepatří, páč způsob získávání ztučnělých husích jater je zvrhlost.
To neřeš, manželka si stejně většinou bere na návštěvy těchto restaurací norkový kožich.
Prima zpráva, mám rád jeho pořad na Barrandově, sympatický chlápek