- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pilsner Urquell se poslední roky strašně pohoršil. Ta cena, za kterou se točí v restauracích, vůbec neodpovídá kvalitě.
Ve svém okolí vnímám dost hospod, kde od Plzně ustupují a nahrazují je chuťově daleko kvalitnějšími pivy z menších pivovarů. Ani prodeje lahvového a plecháčů nejsou bůhví co, nějakých 5 let dozadu nikdy nešli s cenou na nějakých 17 korun
Můžu se tady z různých důvodů vztekat, ale co, já ty předřazený chc... od Prazdroje nepiju, tak je mi to vlastně jedno. Užijte si to ;-). Jenom podotýkám, že fakticky nepijete pivo. Skutečné pivo poskytuje úplně jiný chuťový zážitek ;-).
Tak představa dvou miliard pěkně natočených , orosených půllitrů , poskládaných vedle sebe ....... . Pěkná louka. Kolik by to asi bylo hektarů ?
No tak to nám ten zahraniční vlastník pěkně pečuje o "české pivo". Je to globální moloch, který drtí Čechy na jejich pivním vlastenectví................. Neříkám, že mají špatná piva, ale stejně dobrý piva mají i český pivovary, které jsou český i majetkově.
Je až k neuvěření, kolik lidí stále považuje tohle průmyslové, předražené a chuťově nezajímavé pivo za něco exkluzivního.
Mezi průmyslovými pivy, je Plzeňský Prazdroj chuťově světová jednička. A napsat, že je to chuťově nezajímavé pivo může jen pomatenec.
Prazdroji se daří doma i za hranicemi. Prodal 10 milionů hektolitrů
opravdu piva? viz viki: Pivo je nápoj vyráběný z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek. Nikoli cukr, tetrahop a další chemie používaná ve zmiňované fabrice. Ale je fajn, že už i v Plzni se zase vaří Pivo :-) U Lenocha, Purkmistr, Groll, Pašák
A NA TO JSTE PŘIŠEL JAK, ŽE při vaření Plzeňského Prazdroje se používá cukr a tetrahop ?