- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A lidi si nedají pokoj a nedají a pořád budou polské potraviny kupovat. Tak ať se z toho po..... Komu není rady, tomu není pomoci.
Rozumím článku iDNES dobře? Nějaký polský dělník ve výrobě infikoval svoji nekvalitní stolicí a močí celou šarži mletého masa pro český LIDL?
A jinak jsou Poláci pro Babiše těžká konkurence. Čekal bych, že článků o katastrofách polských potravin bude v Babišově plátku každý týden deset.
To nevadí
Hlavně, že je to levné. Tvrdí 9 z 10 zákazníků tohoto superhyperkrámu
Tenhle heges hnusnej bych nedal ani psovi! Fuj! Maso si melu zasadne sam, pac to je jedinej zpusob, jak vim co tam mam!
Já bych byl s obviňováním výrobce opatrný. Občas dělám větší nákup v Lidlu v Nehvizdech a stalo se mi opakovaně, že měli maso složené v uličce mimo chlaďák, a to delší dobu. Když jsem je na to upozornil, odsekli, že to hned uloží, ale nic se nedělo.Poslední zkušenost z dneška, kdy už po mém příchodu byla takhle v uličce postavená paleta kuřecích prsních řízků. Protože jsem zase dělal velký nákup, strávil jsem v prodejně asi tři čtvrtě hodiny a maso pořád na svém místě. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby byla vina na straně prodejce.
V Kauflandu každodenní standard. Tam to stojí to akční kuřecí ještě déle, než se paleta zcela prodá. Zákony Kauflandu nic neříkají. Dokud nebudou úřady konat a dávat milionové pokuty nic se nestane.
V Lidlu "čerstvé" maso zásadně nekupuji. Vypadá podezřele už z dálky.
Tak syrové vepřové jí jen prase ☺ a zbytek to upraví teplotně.
- mleté ve vaničce
- v LIDLu
- polská výroba
Ten, kdo tuhle koupí, má větší (trvalý) problém, než salmonelózu.
Nadava se na Polaky, ale Polaci maj� kvalitu potravin vice nez dobrou. U uzenin primo skvelou. Ale u nich doma. (Kdo tam byl muze potvrdit), za srajdove produkty Polaku ovsem nemohou ani tak Polaci, jako spis manazeri velkych potravinovych retezcu, kteri si ty srajdy od Polaku objednaji. Tam je kamen urazu.
IMHO je to problém výrobce ne prodejce. Pochybuju, že řetězce (a je jedno jestli Lidl nebo Tesco) mají laboratoře na testování každé skupiny produktů. Pokud se neprokáže pochybení při přepravě/skladování, to by v tom nelítal jen výrobce. Ale ty bakterie se v mase neobjevily jen tak.
Poznámka pod čarou - nepracuju ani pro Lidl, ani pro řezníka. Řetězce nejsou svaté, ale všechno zlo světa ma ně taky hodit nejde.
Problém je snad jasný, i když nevyslovený. Poláci pomleli odřezky, které už několik dní skladovali. Bohužel se mi totéž může stát v jakémkoliv řeznictví.
Proto si koupím raději kousek plece a kousek hovězího žebra a pomelu si to sám ve vlastním strojku.
Ty kousky, které si u řezníka vyberu, nesmí být oschlé nebo zmodralé. Pak je vše v pořádku.