- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdá se to jen mně, že se Míša postupně nějak scvrkává?
Omlouvám se za mínus! Byla jsem nepozorná.
Přes tři litry? To je celkem dost. Já tedy spíš preferuji kvalitu nad kvantitou. Ano, někde v Lidlu nebo v Makru se dá koupit zmrzlina za pár desítek korun za litr (takové ty dvoulitrové vaničky), ale nějak mi moc už nechutnají...
V Praze doporučuji třeba Angelato, Puro, zmrzlinu z Tuchlovic (mají teď vlastní obchod Zmrzlinář ve Slezské ulici). I ten Světozor... Pistáciová pak není chemicky zelená, ale opravdu z pistácií...
A ještě k tomu Míšovi. Nějak nedávno měnili obali a nemůžu si pomoci, ale ta základní varianta ve mně teď budí právě tím obalem dojem, že je to "Míša s příchutí bramborových chipsů a kečupem"...
Nejlepší je si zmrzlinu vyrobit. Není to ani finančně ani časově náročné.
Jestli to neni tim że je to nejlepší co trh nabizi
Koupit zmrzlinu je celkem problém. Krámy jsou plný "mražených krémů", protože to složení neumožňuje tomu říkat zmrzlina
3,2 litrů? To jsem dal během minulých 3 týdnů. Ještě že si můžu dát nášup za nějakého cukrovkáře
Mě fascinuje, jak si většina lidí kupuje zmrzlinu jenom ve vedrech. Já si zmrzlinu klidně koupim, když je příjemných 20 °C, ale při 30 °C bych asi nic smetanovýho nepozřel a jakýkoliv pití je při takovým vedru lepší.
Svetozor - Vanilka, Meloun, Mango :)
V teto souvislosti se neda nevzpomenout na slavne:
"Mas pistaciovou?" "Ne, nemam." "Tak bych si dal...pistaciovou."
RIP Bud