Diskuze

Zmrzlina je v Česku miliardový byznys. Na letním osvěžení lidé nešetří

Češi při nákupu zmrzliny přestali počítat. Kupují ji stále častěji podle momentální chuti a klidně si připlatí. Rodinná balení už tolik netáhnou, na vzestupu jsou nanuky, kopečková i točená zmrzlina. Mezi červnem 2015 a květnem 2016 vydali Češi za zmrzlé sladkosti bezmála tři miliardy, rok předtím to bylo pouze 2,7 miliardy korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

M86i24l10o11s 35L50a77j29d34a

13. 7. 2016 11:37

nejlepší zmrzlina je pivo ;-)

0 0
možnosti
PJ

Bylo to Eskymo za 50 halířů.

Bylo bez špejle, takže myslím voskový papírový obal se roztrhl na jedné z podélných stran.

opatrně se odkousl čokoládová poleva a potom jazykem vylízal vnitřek a na závěr dokousal zbytek polevy z čokolády.

Nezřídka než takový gurmánský proces se stačil dokončil, eskymo teklo po prstech.

Co naděláme, je už jiná doba.

3 0
možnosti
TN

Nejlepší zmrzliny, jaké jsem kdy jedl, jsou standartní americké supermarketové půlgalonové (1,9 litru) krabicovky namíchané s kusy karamelu, syrového koláčkového těstíčka, čokolády s burákovým máslem, javorovými jádry atd. a to vše za permanentní výprodejovou cenu od 99 centů do 1,99 dolarů (samozřejmě pravý smetanový krém bez přísad).

1 0
možnosti
JC

J15a36n 90C85h73o24b58o21t

12. 7. 2016 21:51

Co čekat v zemi, kde je největší hit sendvič s celým burákovým máslem, celou sklenicí marmelády v harmonické kombinaci s k smrti praženou slaninou :)

0 0
možnosti
JC

J37a91n 32C65h29o30b10o50t

10. 7. 2016 21:01

Napsali také, že ČR preferuje zmrzlinu se zdravým rostlinným tukem namísto buržoazní smetany?

7 0
možnosti
MP

To ale prece zakaznici tak chteji. mame podle prodejcu jine chute, nez na zapade... Kdo by lizal smetanu, kdyz muze mit umelou hmotu (prominte, rostlinny tuk). Me hrozne pletou ty chemicke vzorce, ktere jsou az na jednu carku nerozeznatelne :-)

4 0
možnosti
Foto

A co u nás není miliardový byznys?

0 0
možnosti
MM

Moc pěkná ženská.

5 0
možnosti
ŠM

ať žije smetanovej slanej karamel a mátová bez čokolády....!!

0 0
možnosti
JS

J46a20n 71S10l37a84d72k77ý

8. 7. 2016 21:19

Ta slečna je rozkošnáV

6 0
možnosti
TV
OK

Tak ono to zas tak lehké není jak se tu píše, že dáte 4 suroviny dohromady a je hotovo, je to o poměrech, a není cukr jako cukr :) A z čeho to doma uděláte ? z 5x převařeného mléka z hypermarketu ? A smetany co mléko zahlédla možná na obrázku v obchoďáku.

Coca-Cola ma taky jednu recepturu, jen cukr pouziva podle toho v jakem oblasti se pouziva, proto chutna vsude jinak.

1 1
možnosti
DK

Výborná zmrzka v Brně je u Kolbaby ;-)[>-]

0 0
možnosti
JV

A našel jsem výtečnou zmrzlinu v Hranicích pod podloubím naproti LŠU.

0 0
možnosti