Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E15v64a 40K51r88y78š46k65o81v20á 6231839540335

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R76o95m55a48n 10Š60i23m19o27n 2639861170568

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B39o12r25i49s 87Š93i82r50o59k29ý 4875136341149

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J42a88n 80P42r78á71z29a 5884948403710

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D82a45n 72M94a46c76h63o81l31d16a 8627662704352

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L88u70d82v27í76k 66G45a75j55d80o30š45í30k 2185453374502

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R16o84m77a14n 58L19i54p22s52k34ý 2309123969

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L78u32d20v17í88k 10G45a70j28d72o35š17í88k 2915743114552

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R54o46m93a65n 56L81i91p30s40k61ý 2379153349

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A42l24e72n57a 11R96i34s23o29v44á 4906780879215

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59

T51o96m68á26š 79D21v95o78ř83á18k 3415323506286

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P85e57t47r 17S65c92h40w21a43r40z 7898769753421

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M35a11r12t85i67n 69R49u33z70i44c57k92a 1382628396647

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P26e78t55r 16S36c70h95w82a22r93z 7798409623381

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A36n12t45o63n53í82n 15Z54e63l80e77n62ý 2864133591726

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P64e77t80e77r 24V21a31ň68u15š63a14n29i73k 4727886186692

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36

T42o18m54á57š 73D19v56o59ř70á24k 3745383736836

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F92i33l49i39p 12Č59e84r24ň24a80n75s57k88ý 3773851806891

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L90e68o91p54o93l14d 25P89r67o34k28e52š 8959554407

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T41o79m20á94š 33T43a85t58í84č27e92k 5720812260298

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P77e73t88r 33S82t68r80a39k98a 9287347495443

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F35i66l70i28p 35Č44e26r19ň66a89n57s56k15ý 3203171366101

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P42e73t48r 56B53ř63é71ť71a 71N59o49v21á75k 8980933516330

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50

T56o74m47á46š 98D20v20o82ř41á76k 3775583726136

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P97e86t90r 75B94ř77é22ť17a 55N62o72v66á68k 8550243576620

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.