Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Test grilovacích omáček: sladší než zmrzlina, třetinu obsahu tvoří cukr

Barbecue omáčky jsou průmyslový produkt se všemi svými klady i­ zápory. Jsou rychle po ruce, ale také plné složek, které bychom si do nich doma rozhodně nedali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E38v73a 94K88r81y49š55k70o75v61á 6391669200365

Ta na tzv. "barbecue omáčku" jsem alergická, potvrdilo se mi to přímo v USA. Reakce nebyla ani tak bouřlivá, za to docela bolestivá takže k této šílenosti se už ani nepřiblížím takový je to pro mě hnus:-P:-P:-P

0/0
13.9.2016 8:27

R74o70m41a47n 76Š81i31m56o91n 2789801400248

Barbecue omáčkám vytkli jejich pálivost.. No to si pak musí kupovat kečup a ne pálivé omáčky.

0/0
16.8.2016 19:25

B57o36r41i39s 68Š62i38r14o80k39ý 4155106751669

I po tom kupovaném kečupu bych se osypal.

0/0
17.8.2016 13:09

J19a43n 50P13r74á73z60a 5514878773170

No mezi námi, testovat "barbecue" omáčky a stěžovat si, že ta omáčka chutná po kouři může jen pitomec. ;-D

+1/0
16.8.2016 18:08

D29a39n 77M81a81c25h18o51l34d96a 8437442324702

jak tohle muze nekdo kupovat, to je to same jako predem nalozene maso vakuovane v pytliku. To je takovy problem na to naplacat trochu koreni, horcice a bylinek, podle toho jak chcu aby mi to chutnalo? Naloženi pul kila masa trva do 10ti minut max

0/0
16.8.2016 12:54

L13u80d32v93í41k 36G46a10j24d22o22š50í74k 2165653624162

Jo jo.

Schopnosti našich (nejen) domácích "mistrů kuchařů" spočívají často v tom, jak dovedou vybírat v supermarketu. Zajímavé je, že u grilování to platí více než u jiného vaření.

Nezabíjíme chuť umělými dochucovadly!

Podobné srágory není vůbec žádný důvod kupovat.

0/0
16.8.2016 11:10

R48o62m31a48n 33L60i32p98s23k96ý 2589503689

A co takhle napsat něco konkrétního? Tohle mi přijde jako článek o testu automobilů z kterého se dozvíme, že všechna auta jezdí na benzín nebo naftu, ale autor už nenapíše, která značka na co jezdí a jakou má spotřebu. Takže zcela zbytečný článek.Rv

+5/0
16.8.2016 8:35

L74u97d28v42í70k 91G38a57j56d51o70š28í25k 2655683404502

Pochopil jste, že to konkrétní je v MF Dnes a tohle je jen reklama, abyste si noviny koupil?

+3/0
16.8.2016 11:05

R12o84m70a90n 94L80i10p31s79k30ý 2989933279

Tak tohle mě ke koupi novin určitě nepřesvědčí.;-D

0/0
16.8.2016 11:18

A38l87e59n54a 46R24i32s42o44v73á 4346580909215

Nějak jsem nikdy nepochopila, že si lidi na kus grilované flákoty lejou něco tak divnýho. Asi pro sjednocení chuti?:-P

+2/−1
16.8.2016 7:59
Foto

T60o29m17á93š 62D68v72o94ř72á79k 3775793266276

Víš,co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Co?

Majonézu.

Uhhh,neee!!!

Navlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj...:-)

+4/0
16.8.2016 9:01

P20e90t70r 38S62c38h22w81a68r69z 7298549173171

Na hranolky se vždycky dávala tatarka. Móda lejt na všechno tuny kečupu přišla až po revoluci ;-D

0/0
16.8.2016 12:45

M66a20r46t42i13n 69R48u11z71i36c46k35a 1532438256787

Tatrarka ano, ale jen u nas, ... jinde je to majoneza...

0/0
16.8.2016 17:31

P76e66t96r 15S31c53h12w94a94r61z 7988779603471

Jasně. Furt lepší než kečup.

0/0
16.8.2016 18:28

A74n18t61o65n37í61n 42Z45e76l56e78n19ý 2284443911366

Když jsme grilovali mamuty u Velké zelené řeky co teče ze zasněžených hor, tak jsme žádnou grilovací omáčku nepotřebovali.

0/0
16.8.2016 7:43

P84e77t66e88r 91V62a57ň12u84š23a18n51i46k 4507706696502

nejlepsi je imho HP omacka, kdyz sem byl v skotsku tak jsem bral asi litr domu, vynikajici!R^

0/0
16.8.2016 7:36
Foto

T33o61m37á73š 87D16v62o46ř41á89k 3495353226346

Mají jí i v Tescu, asi za 40,-Kč.

0/0
16.8.2016 9:36

F67i12l67i76p 30Č21e70r55ň22a59n58s79k24ý 3533901986351

Takovou omáčku jsem si jednou koupil, protože jsem byl líný si udělat vlastní. Použil jsem jenom trošku a zbytek jsem vyhodil.

+1/−1
16.8.2016 6:39

L85e18o67p93o82l63d 62P95r71o14k52e60š 8729174757

Maso má chutnat jako maso. Taková je doba , pseudokuchaři v Tv tvrdí , že svíčková je omáčka , Babišovo kuře bez kila koření chutná jak polyester a zdravá výživa se stává modlou.

+7/0
16.8.2016 6:29

T71o87m49á48š 77T73a49t58í79č77e48k 5770242180908

Test zbytečný. Nakupovači kečupů se takovými intelektuálními činnostmi jako čtení nezabývají. :-)

+1/−4
16.8.2016 6:15

P18e55t42r 63S63t27r54a39k84a 9487157805573

Uprimne, pokud je kvalitni maso, nepotrebuje zadne omacky, ktere tak akorat prehlusi chut masa. Sul, pepr, nejake cerstve bylinky. Tot vse. Pokud nekdo opravdu vyzaduje omacku, udelat doma. Je to rychle...

+12/0
16.8.2016 5:47

F17i28l94i49p 51Č82e17r35ň14a52n31s61k45ý 3593871266431

Není špatné udělat si omáčku třeba z výpeku toho masa.

0/0
16.8.2016 6:40

P85e48t87r 80B94ř95é28ť18a 53N57o27v57á64k 8100713916900

Jak se udělá výpek u masa co se griluje? ;-D

0/0
16.8.2016 8:50
Foto

T51o61m82á98š 35D40v10o64ř14á13k 3205123276676

Když budete grilovat žebra, tak je dobré si je trochu předpéct.

A máte výpek ke grilovanému masu, jako báseň. :-)

0/0
16.8.2016 9:38

P66e23t50r 61B66ř91é76ť21a 31N75o40v97á35k 8890773486520

To slyším poprvé, ale může to fungovat :-)

0/0
16.8.2016 9:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.