- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nechápu proč by nešla "nasimulovat" chuť. Výsledný produkt musí mít nějaké složení po nějakém přesně definovaném technologickém postupu. Pokud do budoucna je postup a složení identické, tak musí být i chuť stejná.
další článek o euro pivu, které se nedá pít
Plně digitalizovaných je už řada fabrik. Pokud chcete vidět třeba pivovar na vlastní oči, tak mrkněte sem: http://www.csb.com/cz/cz/term_ny/semin_re/mezin_rodn_praktick_semin_r_food_2016.3505.html
Je to trasa 5. Dále je tam mlékárna (trasa 4), masný provoz, stáčírna minerálních vod a další.
Jo, a dodatek: v navštíveném mnichovském pivovaru mají plně digitalizovanou i obsluhu hostů v pivnici, digitálně je řízen i výčepní pult.
Hlavně na východ a jih od našich hranic se vaří z kukuřice a taky tomu říkají pivo. Skoro k nerozeznání.
Někde prý jsou schopni vařit guláš z vepřového.
Pivo z cloudu.... jdu blejt.
Takže nezbývá než doufat, že se najde ještě pár nadšenců, kteří zůstanou u tradičního způsobu vaření tohoto národního moku. Ty dnešní rychlobřečky totiž nelze pít bez nebezpečí poškození zdraví. Tradiční pivo totiž nejde vyrobit netradičními technologiemi. naštěstí je ještě několik málo oáz, kde je možné ochutnat opravdu dobré pivo. Například v Harrachově.
Čo sú tie tradičné metódy?Egyptské pivo?Alebo to stredoveké?Alebo až od Plženského ležáku?
Myšlenka instantního europiva také žije?