- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kamarád u něho v Londýně pracoval dva měsíce na stáži. Zadarmo. Podobně tam podle jeho slov pracovalo x jiných kuchařů z celého světa, i z Japonska, Kamerunu apod. Víceméně tam pracovali jen za stravu. Ale byl doslova nadšený a klidně by tam jel zpátky. To, co se naučil tam za dva měsíce by nikde jinde nepobral za několik let. Není to ani zdaleka o tom, jak a co uvařit ale hlavně o filosofii a o přístupu k této práci, o myšlení a ochotě se něco opravdu naučit. Jinak, i když tam pracoval zadarmo, tak čekal na přijetí půl roku a musel projít docela drsnými zkouškami. Není to tam o nějakém výučním listu apod. ale o tom, jak se kdo umí postavit k práci. Díky tomu tam byli i nevyučení amatéři a fandové vaření.
Na rozdíl od toho českého šaška je slušný i když kritický. K vulgaritám se nesnižuje.
To je dáno jen překladem. V originále je možná sprostší než Pohlreich.
tak ještě dalších 50 pane Ramsayi a díky...
Inspiroval Pohlreicha je pěkný eufemismus. :-)
Kdyby sem něco napsal, tak by ho místní cenzorské hvězdy vygumovaly. Ale je to "drsňák" , ostatní jsou póvl.
Oukej brouku. Proc by nas vlastne mel zajimat nejake tuctovej anglickej kuchar? Ja ho sice znam, protoze se rad koukam na porady o vareni. Ale kolik Cechu ho zna, kolika lidem jeho jmeno a tvar nerekne absolutne nic. A pak si kladu otazku, nemeli byste iDnesaci radeji v rubrice ekonomika rozebirat skutecne problemy česke ekonomiky? Nebo si myslite, ze nejaky Anglan vi kdo je to Pohlreich. Anebo jinak, neni cele to vase medium na to smradlavy hnedy neco, kdyz nedelate svou praci dobre a delate nekomu jen devky?
Tuctovy kuchar se 14 michelinama, to ma dneska kazdej druhej no...
Americke verze jeho poradu jsou otresne. Ale vzhledem k mentalite Americanu to je pochopitelne.
Srdcar urcite. Bozinku. Fakt jste tak naivni?