- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hospodští se soustředili na EET a zapomínali uklízet
Ne EET, ale podvody a špína jsou za uzavírání restaurací, Kalousku a Fialo.
Zdá se, že mocná ruka trhu poslední dobou funguje nějak zmateně.
Je ta SZPI vlastně k něčemu dobrá ?
zkuste tam pracovat a uvidíte sám
radši vařím doma i obědy přes týden, když vidím buchtičky se šódó jako "od babičky", sekaná jako "od děděčka", "domácí" vývar s noky, "čerstvá" dšťková,... je mi nějak od žaludku špatně. A navíc od "přijatelných" 89Kč, (po zavedení EET 119Kč) Včera jsem po dlouhé době byl na pizze v rest. Mundo na Bělohorské v Praze a "těsto" s kečupem a žampiony za 149Kč jsem opravdu dlouho neměl. Jak se takto může každodenně nkdo stravovat
Takže dle vás by mělo být jídlo v ceně surovin a kvalitě domácí kuchyně ..ideálně povinně pro všechny restaurace.
Supr nadpis. A že jich teda zavřeli tak málo.....
Proč zavírají restaurace? To je přece ohrožování demokracie! Majitelé ať si sami rozhodnou, v jakých podmínkách nabízejí své služby. Stačí na dveře napsat cedulku "snížené hygienické nároky". A každý si může vybrat, jestli půjde do hygienické nebo nehygienické restaurace, no ne?
Takové tofu s myším trusem,to musí být šmakuláda.
A pak že zavírají z důvodu EET,další důvod se na ně vykašlat a uvařit si doma.
Jen si uvarte doma a vykaslete se na ne, oni si od takovych skrtu, jako jste Vy radi oddychnou.