- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hoši proměnili myšlenku ve skutečnost a našli dostatek zákazníků.
Co jiného zbývá než jim pogratulovat?
Proctete si zdejsi diskuzi. Jste totiz stale v CR...
a jak je na tom MANA s histaminem? a s podporou tvorby DAO enzymů?
Co takhle se zeptat primo na FB Many? Necekate snad v diskuzi na idnes.cz nejake relevantni informace...
vim ze to bude pusobit jako reklama, ale jed sem manu v ramci novorocniho predsevzeti, a za 5 mesicu sem zhubnul pres 10kg, dostatecny mnozstvi vlakniny mi dost srovnalo traveni a celkove to bylo fajn, mel sem to jenom jako veceri, protoze pres den bez problemu lehka snidane nakej obed, ale vecer jsem se preziral, a s manou sem vedel, ze mam dostatecnej a vyvazenej prijem nutrientu, takze pridel snezenej a vic sem si nedal nic. letos sem zacal dalsi "kuru" ale mk3 mi zas tak nechutna, ta sladsi mi vic vyhovovala, ale zase tahle s mensim mnozstvim sacharidu a vic tuku me vic zasyti
Všimněte si, že spousta lidí zhubne krátkodobě. Prakticky všechny programy, o kterých se dočtete, působí. Ale KRÁTKODOBĚ
A zkusil tu někdo z propagátorů Many třeba obyčejný banán?
Ideální balení bez nutnost předpřípravy a hlavně léty prověřená nutriční kvalita.
Dokonce jev hodný snad pro všechny typy diet (zdravotních) a banánová intolerance snad ani nebyla nalezena oproti výživovým syntetickým aditivum.
Já třeba na banán mám ale jinak naprosto souhlasím. V tom složení Many se mi absolutně nelíbí nahánění kalorií zbytečním přidáváním olejů. Tuky jsou samozřejmě velmi důležité, ale u oleje (všech druhů) je prokázána jejich škodlivost.
Určitě je tam všechno co člověk potřebuje. Nahrává tomu i rychlá příprava a cena. Taky jsem při přípravě jídel preferoval polotovary a různá dochucovadla. Aby jídlo bylo co možná nejdříve hotové. Dnes když přišla nemoc, vařím tak, že i jídlo považuji za lék. Proto jsem vyřadil polotovary nahradil je jak to jde čerstvými surovinami. Maso pomalu dusím při nízké teplotě, zeleninu restuji na olivovém oleji nebo másle. Žádné dochucovadla již nepoužívám jen čisté koření. Zelené bylinky jsou pro mně tím nejcennějším co lze v kuchyni použít. Jednom vím určitě, mana ten zážitek z jídla my nikdy nedá a proto pro mne nikdy nebude lék.
Taky si nemyslím, že je tam vše, co člověk potřebuje. Už jenom proto, že je to v podstatě mrtvé jídlo. A taky výživové nároky různých lidí jsou různé (žena/muž/dítě/mladý/starý/nemocný...). Ale zase v porovnání s hrůzami, které do sebe spousta lidí bezmyšlenkovitě láduje, to může představovat i dost podstatné zlepšení. A pokud se do toho dá nějaké čerstvé ovoce a zelenina, tak to bude ještě lepší.
Já si Manu kupuju. Skvělá lehká a jednoduchá snídaně, a občas i oběd. Prokládám ji ale i jiným jídlem. Doporučuju alespoň vyzkoušet.
Koupil a zkusil stejně jako i jiné podobné nouzové potraviny, ale čerstvý banán bude vždy lepší a přirozenější (nutričně srovnatelný a jednodušší na přípravu).
Já tam mám tlačenku s cibulí a octem.
já zase vlašák, v něm je všechno, co tělo potřebuje:-)
Možná po maně ani nebudeme mít hovínka.