- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ha, to je ta fy co dodává kuřecí maso do Makra v Liberci....
No nevím, salmonela se prostě do masa může dostat, nicméně salmonely by snad měly testy před exportem odhalit. Ale nikdo snad syrové kuřecí nejí a nad 75°C se salmonela ničí.
Nevěřím tomu, je to jen další pomluva levného zboží dovezeného z Polska. Kdyby tomu tak skutečně bylo, tak by musela být v celém Jablonci průjmová epidemie.
Hm, když už se i tady mažou příspěvky - nešlo by smazat i ty pod smazanými? Takhle to nedává moc smyslu, jak vrchní liktor maže příspěvky a sirotky náhodně přiřazuje pod úplně jiná vklákna.
Jestli takhle vypadá výběr polských potravin u nás, jaká katastrofa pak musí v samotným Polsku? Tam snad musí být všichni jen v nemocnicích a na záchodech.
Podle těchto průšvihů to vypadá,že co Polsko vyveze do Česka,to stojí za "houby".A jak,to,že to nemusí napřed zkontrolovat veterina?
Tentyz problem ma tento producent i v Nizozemi, jestli se nemylim.
Do Prčice, co proti nám ty Poláci mají? Vytrvale se nás snaží otrávit jídlem...
Není to spíš ČESKÝMI obchodníky ? Chovatelům je u sedacího svalu, kam jejich zboží jde a kde skončí a vůbec to nevědí.