- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
McDonald nebyl pro Čech jen drahý, ono to byl i výraz luxusu. magistrát dokonce před McDonaldem nechal postavit štafl pro taxíky. Jako byl před hotelem Intercontinental. A to je na tom to úsměvné.
"...Následovalo zpomalení, nebo dokonce pokles. Paradoxně se tak stalo v době, kterou lze označit za burgerovou renesanci. Po celém Česku se začaly hromadně rodit malé hamburgrárny..."
.
Proč PARADOXNĚ? Snad je to logické. Když někdo konečně lidem začal ukazovat, jak má vypadat a chutnat hamburger, začali chápat, co to je u Mekáče za hnus.
Skvělá fotka. Škoda, jen, že nemají bílé přilby a dlouhé pendreky.
Jo jo, to otevření mekáče pamatují. Praha pro mě z okresního města byla vždy něco extra. Takže návštěva buface u Koruny se skrytými asocialy co vám snědli párek, když jste se otočili to hostila. Takže dojem venkovanka, špína, moc lidí, hluk a socky. A najednou západní bufac, cisto, světlo, ji se v sedě. No akorát ten hamburger nebyl k jídlu. Tucnej, sladkej a ještě drahej.
Ono se tomu rika fastfood jen proto,ze kdo nekdy cestoval po USA,tak asi vi,ze ty vzdalenosti jsou sakra rozdilnejsi,nez tady v Evrope.kdyz mas cestovat autem k svemu cili,tak musis na dalnici ridit hodne hodin,takze zastavit nekde v restauraci a objednat si jidlo a cekat na zaplaceni trva dlouho.Kdyz ovsem potrebujes rychle pokracovat,tak je lepe zastavit a vzit si ten hamburger do auta a jed dal..K tomu vlastne ty fastfood vznikly...Jinak tam chodit,jak nekteri tady na jidlo jen,ze to tady otevreli ? blbost...i kdyz mne osobne to obcas chutna.
Fastfood jím tak ob měsíc. Prostě na ten junk food občas dostanu chuť. Do McD jsem tedy asi tak 5x do roka zašel. Chutnalo mi to, i když bych to častěji asi nemohl. Od té doby, co jsem ochutnal hambáč v Burger King, chodím raději tam. Maso je tam lepší a je ho víc. Ceny sice vyšší, ale při mé konzumaci jsou to asi 3 stovky ročně. McD se hodně zlepšil v kávě. Ta byla v roce 1992 naprosto nepitelná, nyní patří k tomu lepšímu co je na trhu.
Lidi by si měli uvědomit, že tyhle podniky by měly být využívány spíše jako alternativa stánku s klobásou nebo vlašáku s rohlikem než jako náhrada restaurace či domácího vaření.
Tady kazdej diskutujici byl v Mc jednou v zivote a to omylem. Kupuje jen bio potraviny primo od farmaru, zasadne nepouziva zadne nahrazky a kouka jen na filmy pro intelektualy...ale pritom babovresky mely rekordni navstevnost, nejprodavanejsi potraviny jsou smejdy nebo polotovary a fastfoody praskaji ve svech.
Z toho se daji vyvodit jen dve moznosti - bud na idnes chodi diskutovat hornich 10 tisic lidi nebo tu valna vetsina lidi keca.
s tím zoufalým servisem co tam předvádí, specielně KFC, naprosto nevyškolená obsluha, netuší co je v nabídce (byl jsem tam prvně tak jsem se ptal) se vůbec nedivím. V McDonalds jsem byl asi třikrát (jednou na hranolky a dvakrát na zmrzlinu) a myslím že to bylo taky už naposled, cena neodpovídá kvalitě a to ani přibližně
Když se to otevíralo, rozhodně mě nenapadlo, že tam budu po vysoké z nouze pracovat :-D Ale co, taky zkušenost.
Od té doby co se zavedli to jejich nesmyslné čekání, jako na poště jde rychlost tu tam. Včera jsem si dal 2x BigMac a čekal jsem 20 minut. Minulý týden jsem to měl podobné.
V KFC zavedli stejný princip a čekání podobné. Grander Texas 18 minut čekání, ale KFC stálo s rychlostí vždy za prd.
Ale když už má manželka připravené kungpao rychleji, jak já BigMac...je něco špatně. Cca 20 minut čekám na kvalitní burger v baru.
cekani asi zalezi jak kde a na denni dobe. Obvykle 10 minut, ale ne kdyz se tam treba v sobotu nahrne fotbalova jedenactka dvanactiletych kluku s rodici!
Nedivte se - ZA HLOUPOST SE PLATÍ.