- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
mě se líbí jak "počešťují" samotného výrobce likéru což byl sudetský Němec Johann Josef Antonius Eleazar Kittel,takže on to celý vymyslel a teď je to Český asi jako Becherovka
To máte fuk. Koho dnes zajímá mrtvý koncept národnostních států z 19. století? Žil na území zemí Koruny české a platil tu daně, tak byl Čech.
zazvorovy si varim sam, ale vyzkousim i ten jejich at vim, jak na tom jsem
Přiznávám se, že jsem se výrobkům této firmy dost dlouho vyhýbal... důvodem byla cena, pak jsem dostal sadu jejich syrobů (uff, název se mi nelíbí, ale to je jen můj problém) a otočil jsem o 180°.... Jejich mátový a grepový mám velice rád...
To mě zaujalo, už se těším už ochutnám.
ekobublina, nic vic, hlavne at je to drahe a bio...
Kupujeme je, jsou sice docela drahe, ale chutove se to neda srovnat s tim, co lze bezne sehnat (Jupi, Yo, Hello...), neni to totiz preslazene a je z toho fakt intenzivne citit mata, grep, visne, bez.... Nejlepsi je matovy :-).
Sirup jsem si nekoupil, no to bude tak 20 let. Alkohol vlastně taky ne. Takže na mně pán nic nevydělá, ale jinak je to sympatické.
Podle článku to vypadá na sympatickou firmu, držím palce. Jen k tomu názvu.... Po prarodičích mám původ také v Podkrkonoší, i když o kus východněji. U nás se syrob říkalo VÝHRADNĚ produktu z cukrové řepy - takovému jakoby medu vyrobenému zdlouhavým procesem postupného svařování vývaru z nastrouhané řepy. Používalo se to hlavně na bramborové placky (ty jsem ale měl radši na slano, syrob mi nejvíc chutná v bílém jogurtu).
Zkusil jsem ten alkohol i ten sirup ale pořád je to nesrovnatené jak do chuti tak do učinku.