- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Byly prilis octove, no aby se nezblaznili,...
Pro mínusáře pana Čechuru zasílám odkaz o tom ,že v Čechách se prodávájí lískooříškové pomazánky prakticky bez oříšků jen s aromatem. Snad ho test MF Dnes přesvědčíctpp.cz/data/files/Liskooriskove%20kremy.pdf
Já kupoval malou baňatou tatarku z Tesca, která byla vítězem předchozích testů, a která nyní v testu chybí. Podle mě je nejméně ředěná a má nejlepší chuť.
Pardon, myslel jsem samozřejmě majonézu.
Už roky si dělám vlastní tatarku. Kupovaná mi žádná moc nechutná, právě kvůli té kyselosti.
u nas v Australii jsou komercne vyrobene tatarky - az na dve vyjimky- prilis sladke. Je jich ale jen nekolik druhu.
Mistni populace byla zvykla na hnusne slazene majonezy a teprve az v poslednich letech si zvykaji na nesladke majonezy evropskeho/ francouzskeho typu. Drive byly dovazeny pouze z Evropy, ale v poslednich letech uz zacala domaci produkce neslazenych majonez.
Ja nekdy vyrabim vlastni majonezu, jindy kupuji jednu z importovanych a z nich pak delam tatarku podle vlastniho receptu a chuti.
mne nejvic chutna Tatarka Delikates od firmy Perkins
Majonézu a tatarku a jiné omáčky z majonézy si zásadně dělám sám. Je to otázka 5 minut, vím, co v ní je a chutná vždy tak, jak chci. Ale v poslední době stále častěji dělám studené omáčky z dobré a husté zakysané smetany. Přecejen je daleko lehčí, než jakákoliv poctivá majonéza, která je defacto jen našlehaný olej s vejci.
Zakysaná smetana obsahuje více škodlivého živočišného tuku než majonéza.
Paní Magdaleno Nová, "hranolek" je odvozenina od slova "hranol". Je tedy rodu mužského a skloňuje se podle vzoru "hrad". Dám si tedy kornout "hranolků" a ne "hranolek".
Inu, není nad to, když článek na gastronomické téma napíše někdo, kdo nemá o gastronomii ani potuchy.
Hellmanns jsem přestal kupovat od doby, co se její výroba přesunula z ČR do Polska a používají v ní méně kvalitní "antibiotiková" polská vejce. Proč v testu chybí výborná "česko-rakouská" Spack, vyráběná na Šumavě?
Hellmanka v Australii je vyrabena ve VB
Všechny sou +- stejně "kvalitní", ale zkuste si koupit tatarku nebo majonézu bez přidané vody...to už tak jednoduché nebude
Takový článek má být označený jako reklama. Začíná tu být přereklamováno.
Reklama na co? Na 10 druhů tatarek? Že by nějaká tatarková loby?