- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V Blave v Centrali to funguje uz nejaky cas, pekny interier, ale co sa tyka jedla, neni to ziadny zazrak, pre podvyzivene slecny z ofisu.
nepotřebuju pozorovat cizí lidi při jídle, a už vůbec se nepotřebuju při jídle seznamovat, takže za mě ne
Z rychlých občerstvení mi stejně nejvíce vyhovují španělské tapaz. V Madridu na Gran Via jsou desítky těchto "bufetů" na stojáka, je tam neustále plno a jídlo prostě úžasné v neskutečně velkém výběru a ze všech možných surovin. Stolky tam evidentně nikomu nechybí. Jen ukazujete, zabalí a sníte si to někde venku na lavičce.
Pokud si chci dát italské jídlo, půjdu do italské tratorie. Určitě NE do fastfoodu. Už jen spojení "italský fastfood" zní příšerně. To je jako "michelinský McDonald"...
Poněkud nechápu – proč podle fotek německý řetězec s italskou kuchyní v Berlíně má na stěnách a na stole nápisy v angličtině? To se zřejmě můžeme těšit jen na italskou kuchyni zmršenou americkým podáním.
No, kdo by se tomu divil, když ti naši zabedněnci chtějí stále nabízet jen staročeskou kuchyni, a to například i pod názvem jako "Sůl a Pepř". Inovaci vítám!
Kdyby nabízeli opravdu staročeskou kuchyni (například dříve běžné telecí), bylo by to fajn. Ale když někdo za „staročeskou kuchyni“ vydává „kuřecí steak“, je to smutné.
Hlavne to jidlo tam....nestoji za nic.
Pidiporce a chutove obycejne.
Vypada to dobre, ted jeste jake nastavi ceny. Navsteva McDonalda, ktery je jinak vsude tim nejlevnejsim zpusobem stravovani, byvala do nedavna svatecni zalezitost.