- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Holandský řízek s bramborovou kaší boduje víc
Potraviny a jídlo jsem zde přestal nakupovat, protože už nejsou v nabídce značkové, ale na 99% nabídky je jen pod značkou privátní. Také na tzv. švédské speciality vyrobené v Polsku nebo v Rakousku nejsem zvědavý. Motivace sem jezdil je čím dál menší, nakupovat zde nábytek a jiné doplňky mne také přešla chuť, jinde nakoupím za stejné peníze lepší kvalitu a nikoli činské imitace. Najít zde české vánoční ozdby bylo třeba nemožné.
Bohužel česká mentalita plně v praxi. Mámo, táto, nemáme moc peněz, tak se podíváme do Ikeii. Koupíme né moc kvalitní nábytek, děti se levně nají a dál než -ikea nevidíme. Nakoupíme svíčky a stojánky, které má sousedka a tou dečku také. Co na tom, že jich máme už 6 kusů, ale je tak levná.
Ovšem kvalitní dubový stůl zmíněná rodinky z ̈horní dolní mít nebude nikdy. A jaký bude další víkendový výlet?
Přeci do Ikeii.
Rozmražený polotovar je jen pro fajnšmekry.
Z počátku dobré, ale postupně úpadek, ostatně jako všude v téhle zemi. Takže už nikdy, navíc ta dětská práce v Asii, jak dalece v tom Ikea jede?
Kdyby po roce 2011 nebyl zřetejný pokles kvality tohoto jídla, nic by se nedělo. Švédský Kottbullar /čtětě šottbullar/ je totiž dobré jídlo. Pokud ale /kuličky/ dodávají nekvalitní dodavatelé, lidi to nejedí a Ingvar Kamprad prodá mín svého nábytku. Lakota předchází pád.
Gastronomie v Ikee za poslední rok, dva dost poklesla.
Prvne prestali delat ty konske a pak se zmensla porce ze 20ks na 15ks:-(
Nakonec budou prodavat jen ty nahrazkove
Sám tam moc nechodím, protože mám ikeu z ruky, ale když už si musím jít koupit nějakou blbost, tak se v restauraci zastavím. Ok, chápu, je to průmyslový, předpřipraveny a třeba kaše z prášku je nic moc. Ale zase na druhou stranu kdo má dneska čas si vařit nebo jen čekat na jídlo trošku déle? Navíc za ty prachy je to přiměřená kvalita, která zasytí. Teplé jídlo, rozumná porce, dobrá cena... Živit se celé dny jenom IKEOU je podobné asi jako jíst jen v McD. Ale jednou za čas to přece neuškodí. Stavět se razantně proti můžou jen lidi, kteří mají na to jíst denně v Imperialu. Je to levný, rychlý, teplý, a kvalita přiměřená.
Čili, pokud to chápu dobře, vidíte pouze dvě možnosti stravování. Buď fastfood, nebo Imperial. Praha je opravdu pozoruhodné město.