Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čeští a japonští vědci našli metodu, jak poznat falešný kaviár

Za malou skleničku pravého kaviáru dáte tisíce korun. Za ty peníze by měl mít takřka božskou chuť, jenže v praxi se tato pochoutka ve světě dost často padělá. Zjistit to, je obtížné. Teď však česko-japonský tandem vědců našel metodu, jak na to.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L48e46o72š 93M74a20r93š59a37l 5672334842528

Jako v jednom filmu-"jaká byla máma kráva a jaký byl táta bejk.";-D

0/0
3.6.2017 7:58

V19l80a78s82t84i30m47i10l 46P26ř70í16k30a85z94s22k37ý 4341702

Tak to jsou rusáci už úplně v ři*i

0/−2
2.6.2017 22:23

B62o88r66e53k 73T85o92m69i44s 2866283919328

Fakt se mi ulevilo. A proto volám - víc peněz na vědu.

+1/0
2.6.2017 17:56

B38e48n 89P66a37v57k13a 1247763397111

;-DR^

0/0
2.6.2017 19:35

L30u11b86o54š 34B97ř47e98z43i62n31a 2622523370151

Na ilustr. obrázku je kaviár z běluhy a je v něm málo soli. ;-D

0/0
2.6.2017 17:39

J95a90n 60Š12e22b28e33s48t77a 6807940380845

No, s tou solí nevím (i když to tam píšou ;-)) , ale vyze velké se v rusku říká lidově beluga. Takže z běluhy není, ale z belugy ano....

0/0
5.6.2017 20:38

M78i30c55h85a59e64l 32C71h98a48r44v45á49t 9289588683162

Doporučeno kombinovat s vodkou, která má stejný název.;-)

0/0
2.6.2017 17:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.