Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čeští a japonští vědci našli metodu, jak poznat falešný kaviár

Za malou skleničku pravého kaviáru dáte tisíce korun. Za ty peníze by měl mít takřka božskou chuť, jenže v praxi se tato pochoutka ve světě dost často padělá. Zjistit to, je obtížné. Teď však česko-japonský tandem vědců našel metodu, jak na to.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L93e84o10š 74M59a64r17š32a36l 5472264142788

Jako v jednom filmu-"jaká byla máma kráva a jaký byl táta bejk.";-D

0/0
3.6.2017 7:58

V59l98a66s62t58i49m31i21l 47P31ř92í49k39a50z32s27k79ý 4221662

Tak to jsou rusáci už úplně v ři*i

0/−2
2.6.2017 22:23

B58o19r76e14k 25T53o16m38i20s 2336223259768

Fakt se mi ulevilo. A proto volám - víc peněz na vědu.

+1/0
2.6.2017 17:56

B70e13n 64P29a38v96k14a 1607763557631

;-DR^

0/0
2.6.2017 19:35

L17u34b30o24š 83B14ř55e35z58i55n69a 2812943500191

Na ilustr. obrázku je kaviár z běluhy a je v něm málo soli. ;-D

0/0
2.6.2017 17:39

J51a20n 20Š86e34b15e25s30t67a 6467660970505

No, s tou solí nevím (i když to tam píšou ;-)) , ale vyze velké se v rusku říká lidově beluga. Takže z běluhy není, ale z belugy ano....

0/0
5.6.2017 20:38

M25i61c96h41a31e49l 18C28h85a24r35v29á65t 9899288723102

Doporučeno kombinovat s vodkou, která má stejný název.;-)

0/0
2.6.2017 17:10







Najdete na iDNES.cz