Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Po matce aroma, po otci ranost. Muškát s vůní květin slaví 30 let

Nechybí v žádné vinotéce, hodí se jako aperitiv k husí paštice i sladkému dezertu a za pár týdnů z něj vinaři začnou vyrábět voňavý burčák. Muškát moravský, který je jednou z nejrozšířenějších nově vyšlechtěných odrůd na českých a moravských vinicích, letos slaví třicet let od zápisu do Státní odrůdové knihy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L53e32o76š 73N62a25v87r68á78t26i20l 9343890675555

... ale pit se neda

+1/−2
3.8.2017 19:41

L86u53k75á76š 79R85y46c10h16t21á37ř 1257503133220

promluvil pivař

+2/−1
4.8.2017 7:40

M89a88r64t34i42n 15K51ř92í29ž 9193182720407

To je zase ódy na zkvašený mošt....

+2/0
3.8.2017 15:07







Najdete na iDNES.cz