Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nutella pobledla. Výrobce pomazánky změnil po letech recepturu

Nutella, oblíbená čokoládová pomazánka, v Německu po letech mění recepturu. Společnost Ferrero, která ji vyrábí, zvýšila podíl sušeného mléka. V důsledku toho má Nutella světlejší barvu. Spekuluje se ale i o tom, že firma potichu snížila podíl kakaa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D69a72n49i82e17l 74K69r95a26u42s 4841133612754

K cemu takovy clanek? Vzhledem k obsahu cukru jde o pochutinu, ktera by v jidelnicku mela mit absolutne marginalni zastoupeni. Tudiz by snad bylo na miste se jejimu slozeni venovat pouze v pripade, kdy by mohla obsahovat nejake toxicke latky.

0/0
7.11.2017 7:41

J77a31r71o98m81í86r 56K82r51á33l 4910879224549

A důvod ?

0/0
7.11.2017 9:22







Najdete na iDNES.cz