Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

B11ě23l90a 34H91o12r97á31k96o32v29á 1658142179800

Co to vymejšlej jako nově? Staletí se to nechá prokvasit a vypálit.

+13/0
doporučit
23.11.2017 6:19

M87i49r86o36s81l29a40v 64Š40u30l54c 1630114960428

Jasně že vypálit....mooooc dobré;-)

+9/0
doporučit
23.11.2017 6:37

P60e82t58r 48U65t60ě52k10a32l 9640178668

Druháky se nedělají?

Tak co to prodávají v supermarketech?

+4/−1
doporučit
23.11.2017 8:40

H23y38n13e71k 59Z81d52e56n52ě26k 4842589491704

...Usušené matoliny jsou však velmi hořké, téměř nepoživatelné. Ve hře je například možnost vyrobit z nich prášek, který by se využíval jako nástavba potravin – třeba jako přídavek do pečiva...

A to fakt myslíte vážně? 8-o

+2/0
doporučit
23.11.2017 9:03

O58l59d14ř47i48c95h 34S64c71h45n16a65b51l 4303457480645

Je dobré využívat vše co příroda nabízí, naši předkové to uměli a pokud v dnešní době se k tomu někdo vrací je to chvályhodné, ukazuje to na to, že pořád jsou lidé kteří myslí na přírodu. Nechápu některé lidi, kteří si postaví krásný venkovský dům a na zahradě mají překrásný pěstěný trávník, který posečený dávají do biokontejnéru a pak draze kupují zeminu do truhlíků místo aby si založili kompost. Na zahradách dříve byl trávník plný květů, létali včely a motýli a příroda byla bohatá a živá. Není to psaní o využití zbytku hroznů, ale týká se to našeho budoucího života. Promiňte.

+2/0
doporučit
23.11.2017 8:45

J70o74s61e26f 35Č37e57r93v81e58n49i89c43k96ý 9109984931113

Jedině vypálit terkelicu.

+2/0
doporučit
23.11.2017 6:16

M91i95l83o26š 20R42u58f66e66r 3659935402316

Známý dělá druhák a jak to turistům chutná :))

+1/0
doporučit
23.11.2017 17:52

J13i61ř24í 82J86a53n33d32e55r53a 3653474833743

Jak, že se druháky nevyrábí? A jak je možné, že dá koupit "víno" v lahvi za 49 Kč?

Druháky nedělají jen poctivci, ti ostatní určitě ano...

+1/0
doporučit
23.11.2017 8:41

A47r15n65o56š28t 52S52t79á54r64e28k 4672680705914

Jak, nebyla hnojiva? Hnůj, mrva, kobylince... nic? X krát jsem to s otcem ve vinohradě zaorával...

A pokud jde o matolinu.. že by někdy dělal druhák, nepamatuju. Matolina se se rozhodila po prázdných záhonech na zahradě a zaryla. Jak už tady psali, s nástupem hydraulických lisů už v ní toho moc ke kvašení nezbylo.

+1/0
doporučit
23.11.2017 8:13

T98o50m36á38š 86V80o82t27r21o49u77b69e49k 1390590724584

vymýšlí již vymyšlené... tipuji z peněz z dotací EU

+1/−4
doporučit
23.11.2017 7:37

M82i38l28e59n37a 82K12l67o59u80č68k28o67v84á 2636610636532

Proč mám někdy pocit, že pijeme "druháky"? A neni to víno za 60 korun za flašku.

0/−1
doporučit
23.11.2017 8:50

Š24t20ě55p87á56n 63R87y54b16á50ř 9825125492948

Cože? To, v čem je nejvíc zemědělské chemie, chtějí zpracovávat jako něco jiného než nebezpečný odpad? Tvl! Známý vinař mi říkal, že pokud to není z bio produkce, tak nemám pít ani červené víno, které svoji barvu získává právě macerací matolinového klobouku, že v tom je nejvíc chemie.

0/−5
doporučit
23.11.2017 9:10







Najdete na iDNES.cz