Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Moc luxusní a drahé. Michelinský kuchař požádal o vyškrtnutí z průvodce

Michelinská hvězda na dveřích je snem snad každé luxusní restaurace. Francouzský šéfkuchař Sébastien Bras má rovnou tři, ale v příštím vydání průvodce restaurací Michelin už je mít nebude. Ne proto, že by se jeho restaurace zhoršila, ale proto, že o to sám požádal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V66l16a10d22i38m45í57r 62F97i44b47i27g50e76r 5824311251604

Zajímavé jak to zdegenerovalo. Dřív to byl průvodce pro obyčejné lidi jedoucí na dovolenou, nebo lidi co cestují aby věděli kde se dobře najíst a dnes se to zvrtlo v takovou estrádu.

Jinak to že mají hvězdu neznamená že musí vařit draze. Před 1,5 měsícem psali o majiteli bistra který tu hvězdu taky dostal

Zde:

https://cestovani.idnes.cz/chan-hon-meng-michelin-pruvodce-singapur-bufet-kure-kuchar-pac-/kolem-sveta.aspx?c=A171212_150717_kolem-sveta_hig

0/0
2.2.2018 19:32

M21i33c83h68a42l 90Š85e28v23č50í70k 8723966684

Tady je řeč o 3 hvězdách, ne o jedné.

0/0
2.2.2018 20:59

R63a59d17e57k 24N51e58u53m88a81n55n 5832192858165

Copak mu Michelin diktuje ceny??

Co to plácá?

+1/−3
2.2.2018 13:46

J11a48n 57N52o98v62á87k 7855964728197

Pokud tam chce mit klid a ne dlouhou frontu turistu pred vchodem tam je jedina cesta zvysit ceny.

+1/0
2.2.2018 19:55

J35o20s31e16f 91K35o46t78e63l90n69í34k 6167722129661

Hodnocení je spojeno s určitou kontstatní kvalitou. A pro udržení takové kvality jsou vyšší náklady jasné. Školení, personál navíc, kvalita potravin, management. Teoreticky je známý a bez Michelina může prostě vydělat víc a s větším klidem.

+2/0
3.2.2018 1:53

M44a11r22e57k 81B10a21r21t12o22s 8306973156757

Tiež som mal 3 Michelinov, no nechcel som byť moc luxusný a drahý. Tak som hviezdy vrátil a začal zalievať Vifonky a miešať špagety s kečupom.

0/−2
2.2.2018 13:08

J73a19r84o15m25i47r 31C81h89a30l47o39u32p24k41a 4249507785967

Hned pod článkem je odaz na další, kteří hvězdu vrátili, tak proč tvrdíte, že je první?

0/0
2.2.2018 12:34
Foto

Š94t53ě83p83á24n 36B35i97n19k14o 3786154483726

Prvni, kterou na prani šéfkuchaře vyškrtli ;)

0/0
2.2.2018 12:47
Foto

J86a27n 59V48a11l56a63l45í61k 6216909200516

první je ten první ty ostatní nemohou byt tudíž první...

0/0
2.2.2018 13:40

J77a95r79o86m70i50r 11C20h32a88l34o70u77p89k48a 4219767205257

První být nemohl viz: "S pověstí rockera a rebela světové gastronomie se stal vůbec nejmladším šéfkuchařem v historii, který kdy dosáhl na tři michelinské hvězdy za vedení podniku Restaurant Marco Pierre White. V roce 1999 se jich s klidným srdcem a cigaretou v ústech vzdal."

+1/0
2.2.2018 14:05

M97a65r44t96i81n 74J49e31d42l59i90č72k92a 7139832577

Nevíte náhodou která restaurace dostala Michelinskou hvězdu za kostku ve skluzu?

+3/0
2.2.2018 12:21
Foto

A12l39b26e17r63t 47P62ě64n37i34č77k32a 2660248335847

Správný přístup. Docela ho chápu R^

+2/0
2.2.2018 12:20

M10a75r22t85i43n 98J97e21d31l28i67č60k40a 7269412667

A to já zase nechápu, prodávat malé předražené porce je snad sen každého pohostinství. Otázka je, zda se na to lidi ještě dnes nachytaj.

0/−1
2.2.2018 12:27
Foto

Š92t42ě46p81á59n 12B60i59n13k78o 3686564963276

Jenže o tom to vůbec není. Fascinuje mě, ze lze v daném kontextu řešit velikost porci. Stejně se jedna o menu o mnoha chodech..... Ten stres a náklady jsou o něčem jiném, o té komedii kolem. Porcelán, sklo, servis.......

0/−1
2.2.2018 12:45

R64a28d35e15k 71N26e90u97m23a13n40n 5152852458795

nutí ho někdo něco dělat?

0/0
2.2.2018 13:48



Najdete na iDNES.cz