Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Moc luxusní a drahé. Michelinský kuchař požádal o vyškrtnutí z průvodce

Michelinská hvězda na dveřích je snem snad každé luxusní restaurace. Francouzský šéfkuchař Sébastien Bras má rovnou tři, ale v příštím vydání průvodce restaurací Michelin už je mít nebude. Ne proto, že by se jeho restaurace zhoršila, ale proto, že o to sám požádal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V14l74a16d90i17m63í26r 83F65i69b50i46g90e44r 5424231371204

Zajímavé jak to zdegenerovalo. Dřív to byl průvodce pro obyčejné lidi jedoucí na dovolenou, nebo lidi co cestují aby věděli kde se dobře najíst a dnes se to zvrtlo v takovou estrádu.

Jinak to že mají hvězdu neznamená že musí vařit draze. Před 1,5 měsícem psali o majiteli bistra který tu hvězdu taky dostal

Zde:

https://cestovani.idnes.cz/chan-hon-meng-michelin-pruvodce-singapur-bufet-kure-kuchar-pac-/kolem-sveta.aspx?c=A171212_150717_kolem-sveta_hig

0/0
2.2.2018 19:32

M93i86c76h18a37l 39Š70e65v12č26í60k 8703636374

Tady je řeč o 3 hvězdách, ne o jedné.

0/0
2.2.2018 20:59

R20a17d25e89k 76N45e94u80m95a58n92n 5192752668615

Copak mu Michelin diktuje ceny??

Co to plácá?

+1/−3
2.2.2018 13:46

J52a17n 40N17o45v11á92k 7395954468757

Pokud tam chce mit klid a ne dlouhou frontu turistu pred vchodem tam je jedina cesta zvysit ceny.

+1/0
2.2.2018 19:55

J29o50s60e10f 32K94o15t23e35l83n29í51k 6467902259221

Hodnocení je spojeno s určitou kontstatní kvalitou. A pro udržení takové kvality jsou vyšší náklady jasné. Školení, personál navíc, kvalita potravin, management. Teoreticky je známý a bez Michelina může prostě vydělat víc a s větším klidem.

+2/0
3.2.2018 1:53

M89a27r25e28k 62B13a13r59t18o30s 8636283366277

Tiež som mal 3 Michelinov, no nechcel som byť moc luxusný a drahý. Tak som hviezdy vrátil a začal zalievať Vifonky a miešať špagety s kečupom.

0/−2
2.2.2018 13:08

J76a29r52o10m26i53r 29C95h36a96l13o62u41p76k33a 4649937255297

Hned pod článkem je odaz na další, kteří hvězdu vrátili, tak proč tvrdíte, že je první?

0/0
2.2.2018 12:34
Foto

Š87t13ě21p80á28n 22B25i47n11k90o 3116414863866

Prvni, kterou na prani šéfkuchaře vyškrtli ;)

0/0
2.2.2018 12:47
Foto

J18a17n 10V98a45l74a71l91í92k 6906279250106

první je ten první ty ostatní nemohou byt tudíž první...

0/0
2.2.2018 13:40

J71a35r36o52m36i47r 97C47h23a65l47o34u87p10k16a 4289147345647

První být nemohl viz: "S pověstí rockera a rebela světové gastronomie se stal vůbec nejmladším šéfkuchařem v historii, který kdy dosáhl na tři michelinské hvězdy za vedení podniku Restaurant Marco Pierre White. V roce 1999 se jich s klidným srdcem a cigaretou v ústech vzdal."

+1/0
2.2.2018 14:05

M26a75r32t69i33n 65J57e49d57l94i19č29k62a 7139222527

Nevíte náhodou která restaurace dostala Michelinskou hvězdu za kostku ve skluzu?

+3/0
2.2.2018 12:21
Foto

A21l74b48e74r92t 87P48ě93n51i61č74k56a 2730658735877

Správný přístup. Docela ho chápu R^

+2/0
2.2.2018 12:20

M66a61r97t33i48n 65J13e86d77l96i50č51k14a 7459842307

A to já zase nechápu, prodávat malé předražené porce je snad sen každého pohostinství. Otázka je, zda se na to lidi ještě dnes nachytaj.

0/−1
2.2.2018 12:27
Foto

Š75t56ě93p53á65n 58B70i38n36k38o 3286704893106

Jenže o tom to vůbec není. Fascinuje mě, ze lze v daném kontextu řešit velikost porci. Stejně se jedna o menu o mnoha chodech..... Ten stres a náklady jsou o něčem jiném, o té komedii kolem. Porcelán, sklo, servis.......

0/−1
2.2.2018 12:45

R74a91d31e31k 62N10e14u87m13a55n71n 5602952958475

nutí ho někdo něco dělat?

0/0
2.2.2018 13:48







Najdete na iDNES.cz