Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Jak zadělávají těsto? A proč v koblihách chybí náplň?

Desítky druhů pečiva obvykle nabízejí hypermarkety. Jak to ale chodí v zákulisí, kde pečivo vyrábějí? Opravdu poctivě zadělávají těsto, nebo hlavně dopékají výrobky, které jim zmrazené dovezou dodavatelé? Reportér iDNES.tv Matěj Smlsal si práci pekaře vyzkoušel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P80e69t38r 89P27r60u12s 7807275329542

Matěj Smlsal. Nomen omen. :-)

0/0
29.3.2018 12:43

J96a37k38u91b 96R29o11u21s 3223520694362

Tak doufuám, že si pan redaktor po tom hrabání se v kanálech a v čističce odpadních vod pořádně umyl ruce, než šel pracovat s těstem! :D

0/0
29.3.2018 11:57

P45ř50e89m96y70s10l 33H49r25o48m17a72d54a 2534576888791

;-D;-D;-D

0/0
29.3.2018 11:03

P23a79v17e45l 56H21a75m57p84l 9590880427946

„Denně tu vyrobíme tisíce druhů pečiva." - možná kusů, ale chtěl bych vidět někoho, kdo by tisíce druhů dokázal i jenom vymyslet nebo vyjmenovat.

+3/0
29.3.2018 8:08

T71o60m20á43š 91T48a36t63í40č79e92k 5820382580308

Tak, vymyšlený jsou, všechny druhy pečiva tu tisícovku suverénně překonají. Ale s tím vyjmenováním už by to bylo asi horší. :-)

0/0
29.3.2018 21:57

M65i47c52h71a21l 41T98r72i61s90k87a 2390247482847

To neexistuje firma ktera doda vejce tekute? U nas se daji koupit v kartonech podobne jako mleko, nebo pouze bilky i uvarena natvrdo (nejen pro lenochy, ale pro lidi s postizenim kloubu, kteri maji problem vejce loupat).

0/0
29.3.2018 7:02

E50v44a 16J30a75n56e62č21k60o18v62á 1265815982245

Zajímavý článek, myslela jsem, že vlastní pečivo v Tescu Zličín nevedou, že mají externí dodavatele či jen rozpékají...

+2/0
29.3.2018 6:29

J61i28n62d55ř91i47š16k26a 31B62u72r86g57e52r14o18v22á 3245544388585

Koblihy už dávno neplním. Nakrájím přímo do těsta jablíčka na kousky a je to výborné. Recept z Ukrajiny.Koblížky netvaruji, ale těsto "trhám" lžící a házím do oleje "patvary". Malé, velké, každý si vybere po svém.

+3/0
29.3.2018 6:18

V76ě18r81a 72K13a35b91í62č58k24o26v73á 7474386690767

Doma děláme mazance z mouky,másla a droždí,které vzejde v troše mléka s cukrem.Hněte domácí pekárna.

Jo,kupované věci jsou bez práce,ale rozdíl v chuti je velký.

+7/0
29.3.2018 5:13

T68o56m47á44š 28T84a66t12í69č14e68k 5560102490128

Nojo, kdyby ty kupovaný mazance obsahovaly všechno, co do nich dá člověk sám, tak snad budou nepokoje! ;-D (kvůli ceně)

0/0
29.3.2018 22:03

L36i69b65o84r 20F79i81l87á21k 2245628713489

Tryska se ucpe kusem ovoce. :-)))

+11/−1
29.3.2018 5:06

V55ě23r19a 23K43a41b52í66č17k93o40v91á 7504796130977

Ten byl taky dobrej :))

+9/0
29.3.2018 5:13

V66i45t 62O18t22a89h13a81l 5535590969864

Tak přece nebudou prošlé ovoce vyhazovat :), to je škoda.

0/0
29.3.2018 5:45







Najdete na iDNES.cz