Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P43e20t60r 35M43á53l38e86k 1279483849881

Vincent: Nevim, to jsem neměl. Víš, co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Jules: Co?

Vincent: Majonézu.

Jules: Uhhh, neee!!!

Vincent: Na vlastní voči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj.

Jules: Uhhhhh.....

+25/0
doporučit
16.4.2018 11:54

M77i12l50a76n 94N31ě21m32e40c 1205600906686

Trochu mě zaráží, že dřív se museli lidé rozhodovat, jestli si dají majonézu, nebo kečup. Ono se to nesmí kombinovat, když to není smíchané z fabriky? :)

+22/0
doporučit
16.4.2018 11:49

R21o26m91a70n 39P40o94l62á44č84e82k 5246559345

Kolega si to taky míchá uz roky... Ale prostě to poprve někdo vyrábí ve velkém tak to dělá jako novinku... A?

Stejne jako jsem před 7 lety koupil ve Španělsku kolu bez kofeinu s ještě v baleni 2.5 litru a u nás vůbec nebyla... :-). Stejně jako v Německu je x příchutí ktere k nám přijdou treba po dvou letech jako bomba novinka atd...

Nechapu ten povyk... Opravdový průser bude až nějaký světový vůdce rozpouta 3.světovou...

+12/0
doporučit
16.4.2018 13:13

H63o64n61z66a 92S29l11e42p19i25č86k74a 4281168367452

Co já pamatuju, tak tohle už bylo svýho času v Arbatu. Hranolky jsem si tam nedával s ničím jiným.

+10/0
doporučit
16.4.2018 11:40

L32u58b69o66m32i36r 46M26a86c17h89o 2362420275677

"První pražský fast food byl otevřen v březnu 1986 v ulici Na Příkopě, vedle Sevastopolu. Jmenoval se Arbat a nabízel 16 druhů pokrmů, .... a největším tahákem byly hranolky – s kečupem, s tatarkou nebo směsí obojího zvaného růžová omáčka."

+11/−1
doporučit
16.4.2018 12:25

M62a49r95e56k 66K77l52u67f70a 3668774174756

To asi zřejmě někdo nepochopil. Nepresentují to jako novinku, kterou objevili nebo vynalezli, ale jako novinku v jejich sortimentu.

+9/0
doporučit
16.4.2018 12:48

P83a64v22e88l 35P98o61s33p53í87š12i37l 3281454793855

Hispamci, dyt si to dela doma kazdej druhej a viz uz zmineny arbat, ten to tlacil uz za konancu

+8/0
doporučit
16.4.2018 12:28

L39u74k98á90š 57A33d34a32m58e68c 7665784901985

No to je novina, v Arbatu na prazskem Vaclavaku to kydali na kornout hranolek uz v 90. letech a temer nikdo tam nechtel nic jineho.

+6/0
doporučit
16.4.2018 13:52

L98u53d28v69í41k 32G94a10j11d43o64š43í18k 2605923294482

Tohle ale není "majočup", ale "kečunéza". ;-)

+5/0
doporučit
16.4.2018 15:01

J42i72ř80í 40S91o77u26č28e59k 5396887399659

Mně se líbí, jak si nějaký pobouřený latinskoamerický Hispánec snaž přisvojit, co se v Evropě dává na chlebíčky už desítky let. Zvlášť když ještě původ majonézy je evropský a původ kečupu asijský :-)

+5/0
doporučit
16.4.2018 12:40

T42o82m42á54š 88K58u18c57h13a56ř 3907391738651

A příště "objeví" tatarku s chilli omáčkou? ;-)

+4/0
doporučit
16.4.2018 12:21

P35a23v25e73l 38B38e30r34a15n 9195677170

Hmm, jsem nevěděl, že jsem tak světový...;-)

+4/0
doporučit
16.4.2018 12:12

O75n12d51ř81e92j 15Z69d44e11r81a11d62i71č44k21a 6904385253898

Ježiš tohle dáváme doma na chlebíčky už x let.. ;-D

+4/0
doporučit
16.4.2018 12:06

K10a28r22e89l 15M43a64r60e11k 5455182763322

Na severni morave je už desetileti v restauracich pod názvem Ďábelka,...kečup+majonéza +trošku chili... Byla jen otázka času kdy si to "vymysli" někteří výrobci a kteří tomu patřičně uberou na kvalitě...

+3/0
doporučit
16.4.2018 13:03

M85a80r82t16i16n 31R63u84z68i38c64k52a 1212628126927

Americká televizní stanice NBC v pondělí uvedla, že nová omáčka řeší dilema při přípravě sendvičů. Nyní už se lidé nebudou muset rozhodovat, jestli si dají sendvič s majonézou, nebo kečupem.

No to musi byt dilema, kdyz tam stejne daji oboji...

+2/0
doporučit
16.4.2018 14:44

D27a38v94i88d 28K67a88č62í21r45e47k 1376540688978

A co teprve kombinace hořčice kečup a tatarská. Veliká dobrota

+2/0
doporučit
16.4.2018 13:11

M91a15r78t76i89n 61B14e84r16a61n 6159415886561

Ten Heinz je pěkný prase, koukám...

+1/−1
doporučit
16.4.2018 12:06







Najdete na iDNES.cz