Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Výzva pro odvážné mlsouny: Farmáři z Francie umíchali bůčkovou zmrzlinu

Dva francouzští farmáři přišli s velmi neobvyklým gastronomickým výtvorem. Tradiční francouzská pomazánka rillette je inspirovala k vytvoření zmrzliny s příchutí vepřového bůčku. Elegantně se tak vypořádali s výpadkem příjmů z mléka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P63e76t44r 46H50l94a89d53í69k 2526775701140

Já ochutnal zmzlinu z olomoučáků,nedoporučuji byl to hnus.Jinak že frantíci vymýšlejí taková jídla je dáno jejich mentalitou,jsou to prasata

+1/0
22.4.2018 13:28

L67e46o19š 75M81a82r61š26a66l 5962454322108

Tu vymysleli kvůli migrantům?;-D;-D;-D

+2/0
20.4.2018 18:30

J31a25r21o94m78i79r 76C10h60a96l65o48u88p88k87a 4219937765807

Prosím bůčkovou zmrzlinu, ale bez zmrzliny...

+1/0
20.4.2018 14:27

J66a77n 84K27l78e47č51k48a 9265656959782

Jak se umíchává zmrzlinou?

+2/0
20.4.2018 13:35

J98i23r50k72a 74H41o74n73c96ů 2934134161488

Nemusíme jezdit do Francie. Zmrzlinárna ve Stráži pod Ralskem také nabízí zmrzliny nevídaných chutí. Naposledy jsem si dal čabajkovou...

0/0
20.4.2018 12:32

T52o36m91a93s 72S15l72o29v63a65k 8317469967418

Len ci ten gastronomicky pocin ocenia novi Francuzi z moslimskych krajin.

+5/0
20.4.2018 12:01

J56a36n 41C59e44p63e27k 1654346480

Ti mají jinou příchuť. "Kebab allah akbar zmrzlina."

+1/−1
20.4.2018 12:12

L25u22b78o28š 13M83a72š74í77n 9779356207598

Stačí zajet do cukrárny ve Stráži pod Ralskem a nestačíte se divit jaké druhy zmrzliny lze vyrobit.

+4/0
20.4.2018 11:21

J54a53n 60C33e59p45e57k 1294366770

Jednu zmrzlinu prosím.

A jakou si dáte? Romadůrovou, hermelínovou nebo nivovou?

Prosím jednu míchanou. :-)

0/0
20.4.2018 11:16

P98e27t46r 65K43n68ě52b31o85r11t 3531770

Mno...já radši zůstanu u vanilkový.

0/0
20.4.2018 11:04







Najdete na iDNES.cz