Diskuse k článku

Výzva pro odvážné mlsouny: Farmáři z Francie umíchali bůčkovou zmrzlinu

Dva francouzští farmáři přišli s velmi neobvyklým gastronomickým výtvorem. Tradiční francouzská pomazánka rillette je inspirovala k vytvoření zmrzliny s příchutí vepřového bůčku. Elegantně se tak vypořádali s výpadkem příjmů z mléka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P32e78t95r 79H17l97a68d70í89k 2436285471330

Já ochutnal zmzlinu z olomoučáků,nedoporučuji byl to hnus.Jinak že frantíci vymýšlejí taková jídla je dáno jejich mentalitou,jsou to prasata

+1/0
22.4.2018 13:28

L85e22o34š 28M52a27r39š81a80l 5372544602358

Tu vymysleli kvůli migrantům?;-D;-D;-D

+2/0
20.4.2018 18:30

J97a52r14o50m59i27r 60C76h77a14l87o61u59p20k69a 4439937805747

Prosím bůčkovou zmrzlinu, ale bez zmrzliny...

+1/0
20.4.2018 14:27

J34a90n 73K23l13e82č82k77a 9845456519502

Jak se umíchává zmrzlinou?

+2/0
20.4.2018 13:35

J50i28r81k10a 25H65o48n83c11ů 2854564171178

Nemusíme jezdit do Francie. Zmrzlinárna ve Stráži pod Ralskem také nabízí zmrzliny nevídaných chutí. Naposledy jsem si dal čabajkovou...

0/0
20.4.2018 12:32

T46o65m91a17s 69S48l86o56v79a36k 8437339387118

Len ci ten gastronomicky pocin ocenia novi Francuzi z moslimskych krajin.

+5/0
20.4.2018 12:01

J66a76n 49C75e40p35e63k 1464426770

Ti mají jinou příchuť. "Kebab allah akbar zmrzlina."

+1/−1
20.4.2018 12:12

L19u53b76o54š 96M73a47š43í65n 9159666267898

Stačí zajet do cukrárny ve Stráži pod Ralskem a nestačíte se divit jaké druhy zmrzliny lze vyrobit.

+4/0
20.4.2018 11:21

J69a24n 96C64e93p70e91k 1474756860

Jednu zmrzlinu prosím.

A jakou si dáte? Romadůrovou, hermelínovou nebo nivovou?

Prosím jednu míchanou. :-)

0/0
20.4.2018 11:16

P64e81t17r 61K19n25ě81b53o98r33t 3241970

Mno...já radši zůstanu u vanilkový.

0/0
20.4.2018 11:04

Najdete na iDNES.cz