Diskuze

Kontroly burčáku loni dopadly nejhůř za čtyři roky, neprošlo deset výrobků

Konzumace burčáku se stává čím dál víc rizikovou záležitostí. Loni vzrostl počet prohřešků při jeho prodeji i závažnost prohřešků. Z šedesáti odebraných vzorků jich nevyhovělo deset, to je nejvíce za poslední čtyři roky. Uvedl to v pátek v tiskové zprávě mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce Pavel Kopřiva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I47v93a37n 17J36i72r37e42š

20. 1. 2020 15:05

KAŽDÝ kdo to svinstvo nabízené ve stáncích nazve burčákem je obyčejný podvodník. Nechápu lidi, kteří jsou ochotni to koupit.

0 0
možnosti
MK

Už ze samé podstaty burčáku ho nejde prodávat někde na stánku. Pokud chcete burčák, musíte do sklepa a tam na něj počkat spolu s vinařem a potom na jeho pití moc času mít nebudete. Všechno co koupíte jinde je buď sladké, nebo naopak už zlomené a dolité sladkým. Nebo si ho udělejte doma. Není to žádná věda a za zhruba týden budete mít burčák jaký nikde nekoupíte.

4 0
možnosti