náhledy
Většinu produkce, která je výsledkem šestiměsíčního experimentu, zkonzumoval majitel pivovaru Itai Gutman (na snímku) a jeho přátelé. Zůstává jen jedna láhev a pivovar nemá v plánu vařit další.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Malý jeruzalémský pivovar Herzl Brewery uvařil pivo, které má chutnat tak, jako v době Ježíše.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Malý jeruzalémský pivovar Herzl Brewery uvařil pivo, které má chutnat tak, jako v době Ježíše.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Většinu produkce, která je výsledkem šestiměsíčního experimentu, zkonzumoval majitel pivovaru Itai Gutman (na snímku) a jeho přátelé. Zůstává jen jedna láhev a pivovar nemá v plánu vařit další.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Malý jeruzalémský pivovar Herzl Brewery v současnosti nabízí pět značek piva.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Pivovar navařil 20 litrů "biblického piva". Použil na něj pšenici, o které genetici z univerzity v Tel Avivu tvrdí, že je to odrůda používaná ve Svaté zemi pro přípravu piva před dvěma tisíci lety.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters
Malý jeruzalémský pivovar Herzl Brewery v současnosti nabízí pět značek piva.
Autor: Ronen Zvulun, Reuters