náhledy
Interiér v Divinis
Autor: Divinis
Interiér v Divinis
Autor: Divinis
Takto se vaří v La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: La Degustation Boheme Bourgeoise
Takto se vaří v La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: La Degustation Boheme Bourgeoise
Interiér restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
V restauraci La Degustation mají na každý den přichystané několikachodové menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise je součástí gastronomického konceptu Ambiente. Pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se specializuje na klasickou českou kuchyni z konce 19. století, nabízí i mezinárodní degustační menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař restaurace La Degustation Boheme Burgeoise Oldřich Sahajdák
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák (vpředu) je spolumajitelem a šéfkuchařem pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: David Neff, MAFRA
Oldřich Sahajdák ve své pražské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: ČTK
Kuchaři Oldřich Sahajdák (La Degustation Boheme Bourgeoise) a Roman Paulus (Alcron)
Autor: Koláž - iDNES.cz
Roman Paulus z restaurace Alcron a Oldřich Sahajdák z Degustation Boheme Bourgeoise
Jan Davídek, manažer Regionálního týmu Praha, představuje nezbytné ingredince molekulární kuchyně. Používají stejné přípravky jako španělský šéfkuchař Ferran Adria, který molekulární kuchyni do pražské restaurace La Degustation přivezl
Autor: iDNES.cz
Členové Regionálního týmu Praha ladí jednotlivé chody pro Special Molecular Night. Vlevo Martin Štangl, zástupce šéfkuchaře restaurace La Degustation, vpravo šéfkuchař lodní restaurace Port 62 Radek Roubíček
Autor: iDNES.cz
Pražská restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2019)
Autor: archiv MF DNES
Interiér pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise. - La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Světový trend už i v Praze - Slow Food v restauraci La Degustatione.
Autor: CzechTourism
Zleva držitelé michelinské hvězdy: Radek Kašpárek, Roman Paulus a Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA