Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Škola degustace piva

Degustace piva V: Pivo všemi smysly

Pivo, hospoda, restaurace
10. února 2006

Na senzorickém vnímání piva se při degustaci podílejí všechny lidské smysly (snad s výjimkou...

Degustace piva IV: Degustační komise

Pivo, hospoda, restaurace
2. února 2006

Degustace piva probíhá obvykle v sériích. V jedné sérii by se mělo ochutnávat 4 až 6 vzorků. Poté...

Degustace piva III: Co zakusovat

Nealkoholické pivo
26. ledna 2006

Součástí degustace je i neutralizátor chuti. Tímto odborným termínem se rozumí něco na zub při...

Degustace piva II: Kde a kolik ochutnávat

pivo
19. ledna 2006

Pro dobrou práci degustátora je nezbytné zajistit i optimální podmínky pro jeho práci. Jednou ze...

Degustace piva I: Co dokáže čich a chuť

Nealkoholické pivo
17. ledna 2006

Pro hodnocení senzorických (chuťových) parametrů všech potravin a pochutin (tedy i piva) jsou...

Najdete na iDNES.cz