náhledy
Výroba piva v Plzeňském prazdroji. Sladovna.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Výroba piva v Plzeňském prazdroji. Sladovna.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Výroba piva v Plzeňském Prazdroji. Sladovna.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Výroba piva v Plzeňském Prazdroji. Pstruzi jsou pojistkou, že je voda kvalitní.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Sládek Gambrinusu vysvětluje technologii výroby piva. Na škole to studoval rok.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Kvašení piva probíhá zhruba osm dní.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Čtyřicet tanků, ve kterých kvasí pivo, má svůj rodný list. Lze vyčíst třeba kolik alkoholu zrovna mladé pivo má a jaká je teplota.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Na velíně se velí. Komu? Většinou strojům, které samy chuť nepoznají.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Se sládkem Gambrinusu Jiřím Fuskem na plnící lince. Dolů nás nepustili, je nutný hygienický průkaz.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Před budovou Gambrinusu. Nejprodávanější české pivo připravuje asi třicet lidí.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Před budovou Gambrinusu. Nejprodávanější české pivo připravuje asi třicet lidí.
Autor: Martin Polívka, MAFRA